Jump to content


Pemain WoT Malaysia yang baru mendaftar. Sila kenalkan diri anda.

Pemain baru baru daftar Newbies

  • Please log in to reply
287 replies to this topic

NaharArkwing #1 Posted 15 November 2013 - 02:04 PM

    Mr Scout

  • Member
  • 14681 battles
  • 8,828
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    10-14-2012
Saya hendak mengucapkan selamat datang ke World of Tanks untuk player2 kita yang baru mendaftar dan baru bermain permainan ini.

Abg harapkan korang2 boleh kenal2 kenalkan diri korang di sini. Sedikit pun tak apa, at least, Kita dapat tau bape banyak player Malaysia yg akan menjadi sebahagian dari part Komuniti WoT Malaysia.

Dan juga, jgn lupa untuk stop by kat WorldofTanks Malaysia FB page.

https://www.facebook.../WorldoftanksMY


Good luck! Dan selamat berkereta kebal!!!

Resurrected, and battle ready.


Noob_Inside #2 Posted 15 November 2013 - 02:13 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 10224 battles
  • 2,588
  • Member since:
    06-19-2012
hai saya newbie baru,mintak tunjuk ajr yee
Stats   Just played WoT after a year of break. 
“Know your enemy and know yourself and you can fight a hundred battles without disaster.” ― Sun Tzu, The Art of War
 

NaharArkwing #3 Posted 15 November 2013 - 02:17 PM

    Mr Scout

  • Member
  • 14681 battles
  • 8,828
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    10-14-2012

View Postdhiyahebat, on 15 November 2013 - 02:13 PM, said:

hai saya newbie baru,mintak tunjuk ajr yee

Dah sudah.... dah agak dah, ada yg troll.
Takpa takpa... Kita bagi sedikit environment ceria kat dalam nih!

Untuk newbie2 semua, Leh mintak advice kat bro dhiyahebat. Namanya pun menunjukkan yg dia sungguh hebat. LOLOLol

Resurrected, and battle ready.


Noob_Inside #4 Posted 15 November 2013 - 02:19 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 10224 battles
  • 2,588
  • Member since:
    06-19-2012

View PostNaharArkwing, on 15 November 2013 - 02:17 PM, said:

Dah sudah.... dah agak dah, ada yg troll.

:trollface:

View PostNaharArkwing, on 15 November 2013 - 02:17 PM, said:

Untuk newbie2 semua, Leh mintak advice kat bro dhiyahebat. Namanya pun menunjukkan yg dia sungguh hebat. LOLOLol
:arta: me noob :arta:
Stats   Just played WoT after a year of break. 
“Know your enemy and know yourself and you can fight a hundred battles without disaster.” ― Sun Tzu, The Art of War
 

HafizAkiyama #5 Posted 17 November 2013 - 01:43 AM

    Corporal

  • Member
  • 5546 battles
  • 24
  • [ANKOU] ANKOU
  • Member since:
    04-07-2013
hai~ saya player baru kat sini, baru main tahun ni... mintak tunjuk ajar ye~   :honoring:

"All is fair in love and war."

get rekt by dem hoppous

get rekt by dem hoppous

Find me at http://player.me/kagari

 


Illu #6 Posted 17 November 2013 - 03:18 PM

    Major

  • Member
  • 15478 battles
  • 7,498
  • [SAUND] SAUND
  • Member since:
    11-06-2012
Ankou clan, senshabro detected lolz

-I seriously think I'm funny-


HafizAkiyama #7 Posted 17 November 2013 - 06:30 PM

    Corporal

  • Member
  • 5546 battles
  • 24
  • [ANKOU] ANKOU
  • Member since:
    04-07-2013

View PostIllu, on 17 November 2013 - 03:18 PM, said:

Ankou clan, senshabro detected lolz

:biggrin:

"All is fair in love and war."

get rekt by dem hoppous

get rekt by dem hoppous

Find me at http://player.me/kagari

 


Snak3 #8 Posted 18 November 2013 - 09:59 AM

    Staff sergeant

  • Forum Moderator
  • 12364 battles
  • 320
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    09-03-2012

View Postdhiyahebat, on 15 November 2013 - 02:13 PM, said:

hai saya newbie baru,mintak tunjuk ajr yee
Hi Selamat Datang ke World Of Tanks. Harap2 lepas 7000 battle sudah sedikit sebanyak mahir dengan asas main game ini.
Kalau ada sebarang kemusykilan, silakan merujuk kepada http://forum.worldof...and-tutorials/.
Pasti ia akan membantu.
Selamat mencuba!   :great:

Gaya, Mutu, Keunggulan. Inilah WOT.

Spoiler

Snak3 #9 Posted 18 November 2013 - 10:03 AM

    Staff sergeant

  • Forum Moderator
  • 12364 battles
  • 320
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    09-03-2012

View PostHafizAkiyama, on 17 November 2013 - 01:43 AM, said:

hai~ saya player baru kat sini, baru main tahun ni... mintak tunjuk ajar ye~   :honoring:

Hello, syabas atas pilihan anda yg bijak! Semoga anda berjaya dalam permainan WOT di masa hadapan.

Terima Kasih!

:honoring:

Gaya, Mutu, Keunggulan. Inilah WOT.

Spoiler

Gunner7th #10 Posted 18 November 2013 - 10:05 AM

    Staff sergeant

  • Member
  • 20543 battles
  • 381
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-28-2013
hi..saya pemain baru jugak..dah masuk 2k battle baru terperasan page ni. sori ye abam2. semoga success di medan perang semua :honoring:

General_Soulhunter #11 Posted 19 November 2013 - 09:29 AM

    Major

  • Beta-Tester
  • 21972 battles
  • 2,439
  • [HEROS] HEROS
  • Member since:
    07-10-2012

View PostGunner7th, on 18 November 2013 - 10:05 AM, said:

hi..saya pemain baru reroll jugak..dah masuk 2k battle baru terperasan page ni. sori ye abam2. semoga success di medan perang semua :honoring:
:trollface:

~chuck norris and superman once fought each other on a bet, the loser had to wear his underwear outside his pants~


Gunner7th #12 Posted 19 November 2013 - 11:43 AM

    Staff sergeant

  • Member
  • 20543 battles
  • 381
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-28-2013
:mellow:

SolidSnake #13 Posted 20 November 2013 - 12:19 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 6625 battles
  • 232
  • Member since:
    03-07-2012
Selamat datang uncle ucapkan

MoA_Faldios #14 Posted 20 November 2013 - 05:16 PM

    Sergeant

  • Member
  • 25435 battles
  • 163
  • Member since:
    10-16-2012

View PostGeneral_Soulhunter, on 19 November 2013 - 09:29 AM, said:

:trollface:

hehehehe  :trollface:

Proud to be a part of DOTM..


zaha #15 Posted 20 November 2013 - 06:48 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14176 battles
  • 4,027
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012
Selamat semua.

Saya pun newbies jugak.

Tak sentuh France nye line lagi.

Ada 1 je prem tank, T7 Combat Car.

:sad:

 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


TE_maaw_ #16 Posted 20 November 2013 - 06:51 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 36131 battles
  • 2,122
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View Postzaha, on 20 November 2013 - 06:48 PM, said:

Selamat semua.

Saya pun newbies jugak.

Tak sentuh France nye line lagi.

Ada 1 je prem tank, T7 Combat Car.

:sad:

untung la ada prem tank

ForkUrEyes #17 Posted 20 November 2013 - 07:02 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,776
  • Member since:
    07-23-2012
Saya kat mana ni? game apa saya main ni? eh..

Hahahahahaha


ForkUrEyes #18 Posted 20 November 2013 - 07:03 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,776
  • Member since:
    07-23-2012

View Postzaha, on 20 November 2013 - 06:48 PM, said:

Selamat semua.

Saya pun newbies jugak.

Tak sentuh France nye line lagi.

Ada 1 je prem tank, T7 Combat Car.

:sad:

Nampok beno nipunye..

Hahahahahaha


zaha #19 Posted 20 November 2013 - 07:05 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14176 battles
  • 4,027
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012
T7 Combat Car pn crew ada 2.

Takde silver nak amek crew.

:sad:

 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


Illu #20 Posted 20 November 2013 - 07:07 PM

    Major

  • Member
  • 15478 battles
  • 7,498
  • [SAUND] SAUND
  • Member since:
    11-06-2012
Ni namanye banyak sangat masa lapang ni

-I seriously think I'm funny-





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users