Jump to content


Pemain WoT Malaysia yang baru mendaftar. Sila kenalkan diri anda.

Pemain baru baru daftar Newbies

  • Please log in to reply
289 replies to this topic

HafizAkiyama #21 Posted 20 November 2013 - 07:08 PM

    Corporal

  • Member
  • 7093 battles
  • 24
  • [ANKOU] ANKOU
  • Member since:
    04-07-2013
bila tgk abang2 punya stats, terasa plak yg diriku ini amat kecil di dalam forum ni... :sads:

"All is fair in love and war."

get rekt by dem hoppous

get rekt by dem hoppous

Find me at http://player.me/kagari

 


ForkUrEyes #22 Posted 20 November 2013 - 07:08 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,784
  • Member since:
    07-23-2012
Saya dah jual t7 combat car saya. xpenah try sekali pun tp dah jual.

Hahahahahaha


zaha #23 Posted 20 November 2013 - 07:09 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14348 battles
  • 4,028
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012
Bagus lah jual.

Saya sayang T7 Combat Car saya.

:wub:  :wub:  :wub:

 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


ForkUrEyes #24 Posted 20 November 2013 - 07:10 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,784
  • Member since:
    07-23-2012
Saya tak sayang tank tier 4 ke bwh wuwuwu

Hahahahahaha


Illu #25 Posted 20 November 2013 - 07:17 PM

    Major

  • Member
  • 16924 battles
  • 7,498
  • [SAUND] SAUND
  • Member since:
    11-06-2012

View PostHafizAkiyama, on 20 November 2013 - 07:08 PM, said:

bila tgk abang2 punya stats, terasa plak yg diriku ini amat kecil di dalam forum ni... :sads:
Pelan-pelan kayuh (ayat sama diorang cakap kat aku time aku start main lolz)

-I seriously think I'm funny-


zaha #26 Posted 20 November 2013 - 07:18 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14348 battles
  • 4,028
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012

View PostForkUrEyes, on 20 November 2013 - 07:10 PM, said:

Saya tak sayang tank tier 4 ke bwh wuwuwu

Awak power... Ada tier X... Saya takde...

:sad:

 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


TE_maaw_ #27 Posted 20 November 2013 - 07:22 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 46914 battles
  • 2,184
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View Postzaha, on 20 November 2013 - 07:18 PM, said:

Awak power... Ada tier X... Saya takde...

:sad:

awak awak malu la i  :trollface:

ForkUrEyes #28 Posted 20 November 2013 - 07:24 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,784
  • Member since:
    07-23-2012
Jgn la malu2, tak bergaya lah.

Hahahahahaha


HafizAkiyama #29 Posted 20 November 2013 - 07:24 PM

    Corporal

  • Member
  • 7093 battles
  • 24
  • [ANKOU] ANKOU
  • Member since:
    04-07-2013

View PostIllu, on 20 November 2013 - 07:17 PM, said:

Pelan-pelan kayuh (ayat sama diorang cakap kat aku time aku start main lolz)
x tau camne nk react, but thanks bro! o7

:honoring:

"All is fair in love and war."

get rekt by dem hoppous

get rekt by dem hoppous

Find me at http://player.me/kagari

 


ForkUrEyes #30 Posted 20 November 2013 - 07:26 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,784
  • Member since:
    07-23-2012

View PostHafizAkiyama, on 20 November 2013 - 07:24 PM, said:

x tau camne nk react, but thanks bro! o7

:honoring:

Awak main game ape lg? CS? battlefield? Kalau main and pro game2 tu, game ni pun sikit ari lg pro la. :P

Hahahahahaha


zaha #31 Posted 20 November 2013 - 07:26 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14348 battles
  • 4,028
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012
Segan la ngan korang yang power2 ni.

:tongue:

 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


HafizAkiyama #32 Posted 20 November 2013 - 08:01 PM

    Corporal

  • Member
  • 7093 battles
  • 24
  • [ANKOU] ANKOU
  • Member since:
    04-07-2013

View PostForkUrEyes, on 20 November 2013 - 07:26 PM, said:

Awak main game ape lg? CS? battlefield? Kalau main and pro game2 tu, game ni pun sikit ari lg pro la. :P

saya x bnyk main first person shooting games, cs pun main ngan member kadang2 kt cybercafe... saya bnyk main game racing ngan football je... maklum la, baru habis form 5 tahun lepas... baru la dapat main game sepuas-puasnya :P

"All is fair in love and war."

get rekt by dem hoppous

get rekt by dem hoppous

Find me at http://player.me/kagari

 


Gunner7th #33 Posted 21 November 2013 - 10:02 AM

    Staff sergeant

  • Member
  • 21323 battles
  • 381
  • Member since:
    07-28-2013

View PostForkUrEyes, on 20 November 2013 - 07:08 PM, said:

Saya dah jual t7 combat car saya. xpenah try sekali pun tp dah jual.
saya sayang t7 combat car saya sbb tu la satu2nya premium tank yg saya ada (walaupun tak prnah main). tapi saya terpaksa menjualnya kerana memerlukan garaj untuk tank baru..nak beli garaj gold takde. kesian saya  :sad:

IronhideV8 #34 Posted 21 November 2013 - 02:43 PM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 25547 battles
  • 350
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013
Allooooo... IronHideV8 melaporkan diri. Saya masih noob. Mohon tunjuk ajar.

 

 


Yupia77 #35 Posted 21 November 2013 - 07:29 PM

    Private

  • Member
  • 15362 battles
  • 4
  • Member since:
    02-06-2013
salam sya pun orng bru dan banyk lgi yg sya tak tahu kalau blh tolong ajar kan sya

Yupia77 #36 Posted 21 November 2013 - 07:30 PM

    Private

  • Member
  • 15362 battles
  • 4
  • Member since:
    02-06-2013
mintak tunjuk ajar

Yupia77 #37 Posted 21 November 2013 - 07:34 PM

    Private

  • Member
  • 15362 battles
  • 4
  • Member since:
    02-06-2013
sya ada satu lgi mslah sya dh topup pakai molpoint nak bli gold tpi gold tak keluar mcm nk buat ye

Yupia77 #38 Posted 21 November 2013 - 07:41 PM

    Private

  • Member
  • 15362 battles
  • 4
  • Member since:
    02-06-2013
sya dh pning dh duit dh msuk namun gold tak dpt lgi

TE_maaw_ #39 Posted 21 November 2013 - 07:43 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 46914 battles
  • 2,184
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012
awwww ni dah lebih dari triple post
kan ada button edit

HafizAkiyama #40 Posted 01 December 2013 - 11:22 AM

    Corporal

  • Member
  • 7093 battles
  • 24
  • [ANKOU] ANKOU
  • Member since:
    04-07-2013
x de ke pemain wanita malaysia yg main World of Tanks? kalo ada nk gak berkenal-kenalan.... lolz XD

"All is fair in love and war."

get rekt by dem hoppous

get rekt by dem hoppous

Find me at http://player.me/kagari

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users