Jump to content


Mencari New Comer untuk join CLAN NAFA


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

Lafiel #1 Posted 23 January 2014 - 08:04 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 11639 battles
  • 45
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    07-17-2012

Hello.... Nafa sedang mencari ahli/pemain yg massih baru untuk menambahkan ahli pasukan kami... Members NAFA asalnya 60% dari clan VAT69, nie dah dikire VAT69-2 ... 

ciri player yg kami cari aktif komunikasi dalam chat clan. tidak kire anda tier/winrate bape kami terima...yg penting kerjasama dalam pasukan  dan komunikasi aktif...jika berminat boleh apply dia bahagian apply clan... sekian :bush::honoring:

 

 

Kepada yg ingin join Clan ini sila msg high tier kamu.... 

 

REWARD kepada tier rendah akan diberi bila sudah sampai tier 9 dalam  bentuk gold,package,premium atau sebaliknya bergantung reward yg saya beri... sekian... 


Edited by Lafiel, 14 March 2014 - 08:06 PM.


IronhideV8 #2 Posted 23 January 2014 - 11:43 AM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 25324 battles
  • 350
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013
Saya berminat tapi sudah di diterima dalam satu clan. Macam mana kalau nak keluar?

 

 


raysavo79 #3 Posted 23 January 2014 - 12:02 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 10690 battles
  • 276
  • Member since:
    06-22-2012
Good luck guys!

 

 


Lafiel #4 Posted 23 January 2014 - 03:32 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 11639 battles
  • 45
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    07-17-2012
ironhidev8 saya dah post kt awak...

IronhideV8 #5 Posted 23 January 2014 - 06:02 PM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 25324 battles
  • 350
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013
Ok bro. Noted

 

 


mahadi2012 #6 Posted 06 February 2014 - 12:11 AM

    Private

  • Beta-Tester
  • 24698 battles
  • 1
  • Member since:
    09-08-2012
Salam semua saya boleh join tak clan ni ..saya pun new comer gak?

Lafiel #7 Posted 06 February 2014 - 05:47 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 11639 battles
  • 45
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    07-17-2012

mahadi2012... saya ah post msg kt awak

 



CptGanam #8 Posted 12 March 2014 - 03:18 AM

    Private

  • Beta-Tester
  • 6526 battles
  • 5
  • Member since:
    10-04-2012

Bolehke 

saya sertai u punya clan? Saya sudah bosan banyak kali team member macam askar jepun banzai attack...

 


Edited by CptGanam, 12 March 2014 - 03:19 AM.


IronhideV8 #9 Posted 13 March 2014 - 10:59 PM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 25324 battles
  • 350
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013

View PostCptGanam, on 12 March 2014 - 03:18 AM, said:

Bolehke 

saya sertai u punya clan? Saya sudah bosan banyak kali team member macam askar jepun banzai attack...

 

Bro, 

Meh la join. Follow URL ni: http://worldoftanks....y=-member_since

 

Apply within. 


 

 


Lafiel #10 Posted 14 March 2014 - 07:56 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 11639 battles
  • 45
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    07-17-2012
ok notes... u are welcome cptganam

IronhideV8 #11 Posted 22 March 2014 - 11:12 AM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 25324 battles
  • 350
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013

Salam semua,

Kepada yg berminat utk menyertai clan kami. Sila layari http://nafa.enjin.com/recruitment dan daftar di situ.

 

 

Terima kasih.


 

 


zhafri #12 Posted 02 July 2014 - 10:56 PM

    Private

  • Member
  • 20110 battles
  • 7
  • [NAFA] NAFA
  • Member since:
    06-19-2013
nakk

nas85 #13 Posted 03 July 2014 - 04:08 AM

    Corporal

  • Member
  • 42966 battles
  • 47
  • Member since:
    06-12-2013
good luck bro nafa semua

Bulleyez #14 Posted 03 July 2014 - 09:20 AM

    Corporal

  • Member
  • 16356 battles
  • 76
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    11-02-2012

View PostLafiel, on 23 January 2014 - 08:04 AM, said:

Hello.... Nafa sedang mencari ahli/pemain yg massih baru untuk menambahkan ahli pasukan kami... Members NAFA asalnya 60% dari clan VAT69, nie dah dikire VAT69-2 ... 

ciri player yg kami cari aktif komunikasi dalam chat clan. tidak kire anda tier/winrate bape kami terima...yg penting kerjasama dalam pasukan  dan komunikasi aktif...jika berminat boleh apply dia bahagian apply clan... sekian :bush::honoring:

 

 

Kepada yg ingin join Clan ini sila msg high tier kamu.... 

 

REWARD kepada tier rendah akan diberi bila sudah sampai tier 9 dalam  bentuk gold,package,premium atau sebaliknya bergantung reward yg saya beri... sekian... 


good luck :smile:



Arjac_Rockfist #15 Posted 06 July 2014 - 12:36 AM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 33897 battles
  • 122
  • [BOW] BOW
  • Member since:
    04-20-2012
Nice! ada reward! nak join gak la
Arr! Visit my youtube channel FV215b(183) Montage

abahaqiff #16 Posted 24 August 2014 - 03:31 PM

    Private

  • Member
  • 652 battles
  • 2
  • Member since:
    07-13-2014

Main dengan clan ni kira mcm mana ye? Apa beza dia? Boleh cuba-2 ke? Atau terikat terus?


Edited by abahaqiff, 24 August 2014 - 03:32 PM.


Hafiz_Irfan #17 Posted 26 November 2014 - 11:19 AM

    Corporal

  • Member
  • 2618 battles
  • 31
  • [ROTU] ROTU
  • Member since:
    07-18-2013

Assalamualaikum semua member & warga WoT Malaysia. I am back selepas abis pekse SPM. Mohon jasa baik korang sume doakan kejayaan saya dalam SPM 2014. Mintak tolong ajar & share ilmu korang kt saya sbb dh banyak hilang skill nk men WoT. Saya sekarang ni tengah nk cari join clan. Saya x de banyak experience sgt dlm WoT ni walaupun battle dh lebih 1000. Mohon owner & member clan terima kekurangan saya. Jasa baik korang sume amat dihargai.



yondaime94 #18 Posted 27 November 2014 - 12:05 AM

    Corporal

  • Member
  • 22068 battles
  • 12
  • Member since:
    02-23-2013

View PostLafiel, on 23 January 2014 - 12:04 AM, said:

Hello.... Nafa sedang mencari ahli/pemain yg massih baru untuk menambahkan ahli pasukan kami... Members NAFA asalnya 60% dari clan VAT69, nie dah dikire VAT69-2 ... 

ciri player yg kami cari aktif komunikasi dalam chat clan. tidak kire anda tier/winrate bape kami terima...yg penting kerjasama dalam pasukan  dan komunikasi aktif...jika berminat boleh apply dia bahagian apply clan... sekian :bush::honoring:

 

 

Kepada yg ingin join Clan ini sila msg high tier kamu.... 

 

REWARD kepada tier rendah akan diberi bila sudah sampai tier 9 dalam  bentuk gold,package,premium 

 

nih hado 3 tier 9 nk beli nih...buley dpt ko>>> kahkahkah:trollface:....just kidding :child:

 




sajataro74 #19 Posted 18 June 2016 - 06:49 PM

    Private

  • Member
  • 13999 battles
  • 2
  • Member since:
    07-23-2014

Assalam...sunyiii ja

 



shafiqg2 #20 Posted 10 April 2018 - 09:18 AM

    Private

  • Member
  • 18834 battles
  • 5
  • Member since:
    10-20-2012
as salam tuan2...sya ada masaalah dgn WOT edisi terbaru ni...siapa boleh bantu...dah buntu dah ni...klu ada yg sudi bantu sial whappt saya di no 0178778917..saya benar2 memelukan bantuan anda...jika dah ok saya akan sertai group anda..in sha allah..




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users