Jump to content


Malaysian Clan


  • Please log in to reply
568 replies to this topic

AzlanDyNasTy #21 Posted 28 September 2012 - 02:34 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 12542 battles
  • 91
  • Member since:
    03-08-2012
Kita tidak akan bersedia selagi kita tidak bersedia daripada sekarang. Pada awal SEA di buka, kita dapati begitu ramai pemain2 yg kita panggil noob disebabkan mereka baru lagi dgn WOT. Akan tetapi bagi pemain2 dari NA, dgn rasa bongkaknya memaki hamun mereka2 ini padahal WOT bukan permainan individu. Matlamat permainan adalah untuk menang. Sekiranya seorang dua adalah PRO tetapi yg bodoh dan bangang dan akhirnya permainan berkesudahan, kalah maka yg PRO itulah yg sebenarnya yg bodoh.

Apabila kita tahu pemain lain melakukan kesilapan, adalah menjadi tanggungjawab kita utk memperbetulkan mereka supaya mereka tahu di mana kesilapan mereka dan diharapkan mereka akan lebih baik pada masa depan.

Begitu juga dgn clan2 Malaysia, saya akui masih ada yg tidak seragam dan tidak bersedia utk clan war. Samada tiada pengalaman atau tidak berminat langsung.

Oleh itu, sekiranya sikap tidak ingin membantu itu ada, selagi itu clan2 Malaysia tersebut tetap tidak akan bersedia sampai bila2.

Saya mencabar kepada yg PRO2 clan war ini supaya jangan hanya mengutuk atau memberi komen yg tidak membina. Berikanlah tunjuk ajar yg sepatutnya.

Jangan hanya mahu join clan2 Malaysia hanya setelah mereka ini bersedia untuk clan war. Pada masa itu, kami tidak lagi memerlukan khidmat anda (yg PRO tapi join clan2 luar) kerana sekiranya telah bersedia bermakna keseluruhan pemain2 dlm clan2 Malaysia itu telah pun ada dan bersedia.

Bagi sebahagian daripada kami di WOTM/2/3, telah pun hampir bersedia. Dan sekiranya perlu, ada diantara kami bersedia utk di"pinjam"kan ke clan2 lain bagi memberikan sedikit tunjuk ajar. WOTM tidak akan berjaya sekiranya hanya kami yang bergerak sendirian. Kerjasama dari clan2 Malaysia yg lain amat diperlukan terutama menghadapi clan2 dari AU/NZ.

Sila hubungi mana2 pegawai2 tertinggi WOTM untuk tujuan bantuan latihan.

Dengan lebih baik, sila sertai kami di FB, iaitu http://www.facebook..../WorldoftankMY/

SoPMoD #22 Posted 28 September 2012 - 03:34 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 42609 battles
  • 576
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    06-14-2012
dah cakap mcm yb la...  gagagag


AzlanDyNasTy #23 Posted 28 September 2012 - 04:28 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 12542 battles
  • 91
  • Member since:
    03-08-2012
YB yg tak kesampaian .. LOL

SolidSnake #24 Posted 01 October 2012 - 11:22 AM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 6625 battles
  • 232
  • Member since:
    03-07-2012
Saya cadangkan abang lan jadi YB untuk WoT, sapa setuju angkat monitor

amade #25 Posted 01 October 2012 - 12:14 PM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,917
  • Member since:
    03-08-2012

View PostSolidSnake, on 01 October 2012 - 11:22 AM, said:

Saya cadangkan abang lan jadi YB untuk WoT, sapa setuju angkat monitor

Pangkah dalam checkbox!


SoPMoD #26 Posted 01 October 2012 - 02:46 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 42609 battles
  • 576
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    06-14-2012
<---- tongah angkek monitor 22".. omak ai.. boreknyo..


lordbals03 #27 Posted 04 October 2012 - 09:04 AM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 11878 battles
  • 338
  • [FCL] FCL
  • Member since:
    05-01-2012
Terbaek Abg Lan..

_Aigis_ #28 Posted 04 October 2012 - 05:16 PM

    The Big 7

  • Beta-Tester
  • 8790 battles
  • 6,417
  • Member since:
    03-08-2012
where is the LULZ clan?

 

 


Quebley #29 Posted 05 October 2012 - 11:17 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 21902 battles
  • 98
  • Member since:
    04-27-2012
Hidup Bang lan , Saya sokong tapi nak angkat monitor tu x dapat den dah skru lol
a

TE_maaw_ #30 Posted 05 October 2012 - 12:13 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 43199 battles
  • 2,166
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012
perhatian kepada komander2 kelan :Smile_honoring:
https://www.facebook...84890031611408/

Brunei_Tanker_609 #31 Posted 08 October 2012 - 09:04 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 22623 battles
  • 64
  • Member since:
    04-11-2012
last time ade budak from our clan buat hal cakap die tu some one else... now that same person is impersonating the same player from NA and because he can change his name using gold.... he changed it...  needless to say he is in another clan now after being kicked... claiming to be second runner up in WCG... come on la weiii we know who the real cheese is... malu la weiii... claiming to win WCG pastu... you know who you are and whats worse is we know who you are... x malu ke? all wotm knows your attitude... want me to post screen shot from old FB comments on this thread please grow up and stop what you are doing... stop lying to your new clan mates please...

Edited by Brunei_Tanker_609, 08 October 2012 - 09:04 PM.


The_Emperor_ #32 Posted 08 October 2012 - 09:22 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 21405 battles
  • 412
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    05-09-2012
hidup yus~~~!!!!

Brunei_Tanker_609 #33 Posted 08 October 2012 - 09:31 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 22623 battles
  • 64
  • Member since:
    04-11-2012
lol

mentz #34 Posted 08 October 2012 - 09:37 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 51327 battles
  • 32
  • Member since:
    04-23-2012
sapa nama dia no?? best gak dengor gosip2 cam ni! hohohohoho..... :Smile-hiding:

Brunei_Tanker_609 #35 Posted 08 October 2012 - 09:40 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 22623 battles
  • 64
  • Member since:
    04-11-2012
jangan sampai aku PM the real player kat NA... hahaha malu clan dia skang ni kalau aku PM and diorang dapat tau...

SGXLorenzo #36 Posted 08 October 2012 - 09:47 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 9653 battles
  • 15
  • Member since:
    09-01-2012
looking for a malaysian clan . invite me :)
im a malaysian

Brunei_Tanker_609 #37 Posted 08 October 2012 - 09:51 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 22623 battles
  • 64
  • Member since:
    04-11-2012

View PostSGXLorenzo, on 08 October 2012 - 09:47 PM, said:

looking for a malaysian clan . invite me :)
im a malaysian
approach the relevant officer bro... they would brief you on how to apply... :Smile_honoring:  Happy Hunting Gents :Smile-izmena:

The_Emperor_ #38 Posted 08 October 2012 - 09:52 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 21405 battles
  • 412
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    05-09-2012
signature ak xjadikkkkkkk~~~!!!

SGXLorenzo #39 Posted 08 October 2012 - 09:52 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 9653 battles
  • 15
  • Member since:
    09-01-2012
xleh invite aku ke ?

BraderBotak #40 Posted 09 October 2012 - 12:09 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 6067 battles
  • 60
  • [RONIN] RONIN
  • Member since:
    03-08-2012

View PostSGXLorenzo, on 08 October 2012 - 09:52 PM, said:

xleh invite aku ke ?

Apa kata bro try apply dulu? :Smile_blinky:




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users