Jump to content


Malaysian Clan


  • Please log in to reply
568 replies to this topic

IronhideV8 #521 Posted 22 April 2014 - 03:38 PM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 25324 battles
  • 350
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013

View PostTheJenitor, on 16 April 2014 - 01:55 PM, said:

We need moar Malaysian clans on the clan war map!!

Currently it is being infested by Vietnamese + Thailand + China/Taiwan/HK + Japan + Aus/NZ  + PH

You guys can do your part to help out too ;)

Malaysia Boleh ~~

How do we cooperate for world domination? Maybe Malaysian Clans should work together to dominate the clan war map. 


 

 


Dewata #522 Posted 22 April 2014 - 06:38 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 20881 battles
  • 113
  • [DOTM] DOTM
  • Member since:
    05-28-2012

View PostGeneral_Soulhunter, on 22 April 2014 - 03:29 PM, said:

when will dotm play cw? invite me when u guys play for cw

dah start bro.. join our RC for more info.. thx


                                      

Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win. - Sun Tzu


MoA_Faldios #523 Posted 23 April 2014 - 07:01 PM

    Sergeant

  • Member
  • 27200 battles
  • 164
  • [BUST] BUST
  • Member since:
    10-16-2012

View PostGeneral_Soulhunter, on 22 April 2014 - 03:29 PM, said:

when will dotm play cw? invite me when u guys play for cw

dah start bape mggu dah bro..come come



Von_Karajan #524 Posted 17 May 2014 - 12:30 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 36220 battles
  • 133
  • [MVP] MVP
  • Member since:
    06-21-2012
Boringnye CR/D Malaysia ni ..... tak cukup drama


Check out mytanksrock.blogspot.com
Twitter @Mixboy2105

TangkiAir #525 Posted 17 May 2014 - 12:51 PM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

Rasanya kita kena tau headcount la, berapa ramai player Msia dlm Msian clan yang ready utk clan war.

Pastu player2 yang ready ni distribute ke clan clan yang perlukan mereka.. Kurang-kurang 20 player ( yang cukup syarat le maknanya ..tier 10.. knowledge.. time..bla bla bla) setiap clan.

Lepas tu clan yang ready ni la yang kena bekerjasama dan rompak tanah2 yang ada tu..

Clan clan kecik yang tak ready boleh digunakan untuk serang.. tapi.. sebenarnya bukan serang, tanah yang dah dapat..dalam ertikata lain.. flood the que supaya clan lain takleh attack itu tanah laa.. rasanya Commander clan yang dah lama semua tau bab ni.

 

Sorry la.. nak sangat tengok clan Msia berjaya.. macam yang ada 2-3 tu. 

Semoga berjaya



NaharArkwing #526 Posted 17 May 2014 - 01:10 PM

    Mr Scout

  • Member
  • 17251 battles
  • 8,842
  • [TROLL] TROLL
  • Member since:
    10-14-2012

View PostVon_Karajan, on 17 May 2014 - 12:30 PM, said:

Boringnye CR/D Malaysia ni ..... tak cukup drama

Laa.. nak jadik sampai clan2 yak lain ke. Sampai kena kutuk2 kat public game?

 

Better takde drama dari ada drama.


Resurrected, and battle ready.


TangkiAir #527 Posted 17 May 2014 - 05:35 PM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013
Nak drama ke? Ala bukak je TV.. ! Telemovie pun bleh ada kalau tak cukup sinetron.. kalau tak.... bla bla bla :teethhappy:

spiderman_pink #528 Posted 17 May 2014 - 08:53 PM

    Staff sergeant

  • Member
  • 25622 battles
  • 278
  • Member since:
    12-07-2012
nak update, ni pun clan baru dari malaysia tak salah

COC: http://worldoftanks....2000002427-COC/

tapi rasanya nama clan ni tertinggal satu huruf K dibelakang kot. mungkin abam rodapanas boleh verify :trollface:

Aiushtha #529 Posted 17 May 2014 - 09:14 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 27388 battles
  • 934
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    01-09-2013

Haha. apa lah lelaki labah labah merah jambu ni. x perlulah tambah k nanti jadi ayam jantan.

 


 

Von_Karajan #530 Posted 17 May 2014 - 11:02 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 36220 battles
  • 133
  • [MVP] MVP
  • Member since:
    06-21-2012

View PostNaharArkwing, on 17 May 2014 - 01:10 PM, said:

Laa.. nak jadik sampai clan2 yak lain ke. Sampai kena kutuk2 kat public game?

 

Better takde drama dari ada drama.


Aku tengok thread ni tak bergerak sejak 1 bulan.  Saja nak post.  

Kalau drama di page2 FB pun dah cukup.  Sebenarnya bagus komuniti Malaysia masih boleh bersikap sivil.  Memang ada segelintir player yg buat perangai tapi bilangannya amat kecil.

 

View PostTangkiAir, on 17 May 2014 - 12:51 PM, said:

Rasanya kita kena tau headcount la, berapa ramai player Msia dlm Msian clan yang ready utk clan war.

Pastu player2 yang ready ni distribute ke clan clan yang perlukan mereka.. Kurang-kurang 20 player ( yang cukup syarat le maknanya ..tier 10.. knowledge.. time..bla bla bla) setiap clan.

Lepas tu clan yang ready ni la yang kena bekerjasama dan rompak tanah2 yang ada tu..

Clan clan kecik yang tak ready boleh digunakan untuk serang.. tapi.. sebenarnya bukan serang, tanah yang dah dapat..dalam ertikata lain.. flood the que supaya clan lain takleh attack itu tanah laa.. rasanya Commander clan yang dah lama semua tau bab ni.

 

Sorry la.. nak sangat tengok clan Msia berjaya.. macam yang ada 2-3 tu. 

Semoga berjaya


Ada proposal yang sedang di-"work on" oleh players dari beberapa clan.  Tunggu lepas CW event ini tengok kalau ada apa2 berita.

 

View Postspiderman_pink, on 17 May 2014 - 08:53 PM, said:

nak update, ni pun clan baru dari malaysia tak salah

COC: http://worldoftanks....2000002427-COC/

tapi rasanya nama clan ni tertinggal satu huruf K dibelakang kot. mungkin abam rodapanas boleh verify :trollface:


COC formed from mostly ex-XAG officers




Check out mytanksrock.blogspot.com
Twitter @Mixboy2105

ForkUrEyes #531 Posted 17 May 2014 - 11:04 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,784
  • Member since:
    07-23-2012
Selamat maju jaya. :great:

Hahahahahaha


zaha #532 Posted 18 May 2014 - 12:00 AM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14332 battles
  • 4,027
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012
Lama dah tak menjengah thread ni.

 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


yea3hooray #533 Posted 11 July 2014 - 01:46 PM

    Corporal

  • Member
  • 20583 battles
  • 14
  • [TOM] TOM
  • Member since:
    08-07-2013
thread mati kaa???
Play for fun...

kaizoku #534 Posted 09 August 2014 - 01:58 AM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 31352 battles
  • 264
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-04-2012
Arwah thread nih baik orgnyer... Dulu dia ade pinjam 2 ringgit nk beli cekedis kedai leman manggis. X pulang2. Marilah kita bersama2 sedekah alfatihah. 1-like = 1000 doa
"A soldiers best weapon is courage"

 

meta69 #535 Posted 12 August 2014 - 03:05 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 8387 battles
  • 754
  • Member since:
    06-08-2012

Baca balik thread dari awal buat gua senyum sensorang awal-2 pagi ni.

 

Rindu zaman kegemilangan WOTM / LULZ / 1MY. Gurau-2 tiger balm. Skrg geng-2 lama dah bersepah merata, DPS, FURY, LUCK, even PVP pun ada. Yg retired pun ramai. Koh koh koh

 

Good luck guys, di mana sahaja anda berada. In game dan IRL. Thanks for the memories :honoring:


WoT Malaysia Channel [link]

 

 

WoWS Malaysia Channel [link]


kaizoku #536 Posted 12 August 2014 - 11:12 AM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 31352 battles
  • 264
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-04-2012

View Postmeta69, on 12 August 2014 - 03:05 AM, said:

Baca balik thread dari awal buat gua senyum sensorang awal-2 pagi ni.

 

Rindu zaman kegemilangan WOTM / LULZ / 1MY. Gurau-2 tiger balm. Skrg geng-2 lama dah bersepah merata, DPS, FURY, LUCK, even PVP pun ada. Yg retired pun ramai. Koh koh koh

 

Good luck guys, di mana sahaja anda berada. In game dan IRL. Thanks for the memories :honoring:

Ramai pemain2 otai sah berkahwin dan terus retired. Rindu zaman kegemilangan dolu dolu


"A soldiers best weapon is courage"

 

meta69 #537 Posted 12 August 2014 - 12:18 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 8387 battles
  • 754
  • Member since:
    06-08-2012

View Postkaizoku, on 12 August 2014 - 11:12 AM, said:

Ramai pemain2 otai sah berkahwin dan terus retired. Rindu zaman kegemilangan dolu dolu

 

Yg kahwin dua? Keh keh


WoT Malaysia Channel [link]

 

 

WoWS Malaysia Channel [link]


amade #538 Posted 12 August 2014 - 12:56 PM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,917
  • Member since:
    03-08-2012
Depa dah tak mau platun dengan kita, depa pi "platun" dengan orang lain ;-)


CatOnFirez #539 Posted 12 August 2014 - 02:51 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,244
  • Member since:
    09-12-2012

View Postmeta69, on 12 August 2014 - 12:18 PM, said:

 

Yg kahwin dua? Keh keh

 

Yang kawen dua pun ramai sebenarnya.

Isteri pertama = bini dia la

Isteri kedua = PC / Laptop 



kaizoku #540 Posted 12 August 2014 - 03:57 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 31352 battles
  • 264
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-04-2012

View PostLiquidSnake, on 12 August 2014 - 02:51 PM, said:

 

Yang kawen dua pun ramai sebenarnya.

Isteri pertama = bini dia la

Isteri kedua = PC / Laptop 

Kalau nk upgrade 'bini kedua' kene rasuah 'bini pertama' dengan barang kemas. 


"A soldiers best weapon is courage"

 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users