Jump to content


Experiencing connectivity issues? Read this first

latency

  • Please log in to reply
207 replies to this topic

RU_my_MOTHER #201 Posted 01 April 2018 - 09:15 AM

    Private

  • Member
  • 36453 battles
  • 1
  • [_BS_] _BS_
  • Member since:
    11-04-2017

Cant log on WOT. Logs on for a split second then drops the connection.

Come on techies fix those front end servers and let us know whats happened.



Ket101 #202 Posted 01 April 2018 - 10:07 AM

    Corporal

  • Member
  • 18802 battles
  • 11
  • Member since:
    10-26-2017

View PostRU_my_MOTHER, on 01 April 2018 - 09:15 AM, said:

Cant log on WOT. Logs on for a split second then drops the connection.

Come on techies fix those front end servers and let us know whats happened.

 

Change your clock settings to a non-Daylight Savings setting.

Speedy_NZ #203 Posted 01 April 2018 - 03:48 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 28737 battles
  • 0
  • [JAC] JAC
  • Member since:
    09-20-2012

I'm just going to put it out there, my game was broken (FPS) shot to hell, changed my time,,,,(put clock forward an hour) Now everything is working 100%...apart from me being 1 hour ahead. I would say that's definitely a DLS related issue for me..(AKL/NZ)

 

as a test i reset the time (back to DSL time) and...well it's working fine in the first game go figure......

 

So not sure if something with setting the clock back pre-dsl has somehow fixed a sync problem and now it's working post DSL. 

 

Will update if things change but as of now eveything is working since the DSL change and then change back.



IceFire #204 Posted 02 April 2018 - 09:43 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 23126 battles
  • 362
  • [SLOTH] SLOTH
  • Member since:
    04-30-2012

Hi,

 

Bad ping here from Malaysia, here's the traceroute log. Please help.

 

tracert wotasia1.login.wargaming.net

Tracing route to wotasia1.login.wargaming.net [92.223.16.65]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.0.1
  2     4 ms     5 ms     3 ms  210.1xx.xx.2xx
  3     6 ms     2 ms     6 ms  10.55.49.103
  4    12 ms    11 ms    16 ms  10.55.99.174
  5   149 ms   148 ms   148 ms  58.27.38.246
  6   150 ms   151 ms   151 ms  i-0-3-0-9.hkhh-core02.bi.telstraglobal.net [202.84.153.42]
  7   156 ms   159 ms   159 ms  i-0-2-0-1.istt-core02.bx.telstraglobal.net [202.84.249.162]
  8   156 ms   156 ms   155 ms  i-0-0-2-0.istt03.bi.telstraglobal.net [202.84.225.238]
  9   156 ms   155 ms   156 ms  169.254.0.6
 10   165 ms   157 ms   158 ms  sg2-n5596-fe-1-vl231.fe.core.pw [92.223.116.163]
 11   155 ms   155 ms   155 ms  sg2-sl-a65.fe.core.pw [92.223.16.65]

Trace complete.

 



scorpionsting #205 Posted 22 May 2018 - 06:56 PM

    Private

  • Member
  • 18529 battles
  • 5
  • Member since:
    03-08-2013
Thanks for the feedback.  I just had a game and all seems back in order.  Good to know about the tracert etc for the future.  THANKS.

tidyO #206 Posted 24 May 2018 - 09:52 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 38808 battles
  • 41
  • [ANZAF] ANZAF
  • Member since:
    09-19-2012

well i blame my government for investing into copper for Internet. can hardly blame Wargaming for infrastructure and government that does not have a  future focus.

 

 


Edited by tidyO, 24 May 2018 - 09:52 AM.


Fleetciws #207 Posted 24 May 2018 - 09:24 PM

    Private

  • Member
  • 4416 battles
  • 0
  • Member since:
    02-23-2013

Now that the direct internet connection between Western Australia and Singapore has been lost it is not worth playing WoT due to the pings to Singapore. Typical is 350-400ms from Perth, Sydney server was great while it was back up 24/7 (Singapore is normally a better option for Perth players) but now it is not even a reasonable experience in any class of tank.

 

Please consider keeping the Sydney server available until we are reconnected in a month or so!



Fleetciws #208 Posted 24 May 2018 - 09:25 PM

    Private

  • Member
  • 4416 battles
  • 0
  • Member since:
    02-23-2013
Please disregard my previous post, Australia server is up, I was just unable to see it earlier!





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users