Jump to content


[Channel] WoT Malaysia Network

Channel Malaysian Tankers

  • Please log in to reply
290 replies to this topic

hasmizan74 #281 Posted 27 April 2017 - 08:58 AM

    Private

  • Member
  • 29919 battles
  • 7
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    05-13-2013
Ramai player Malaysia dah tak main lagi je senyap je server skrg Ni huhuhu
signature_wot_cw2.png

KiSa_KeyPas_MY #282 Posted 15 May 2017 - 07:59 AM

    Sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 23616 battles
  • 184
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    07-28-2012
hahaha.. org yg create channel tu pn bz dgn mahasiswi je.. buka wot pn x dh. hahahaa.. lepak kt clan chat je la... ke ada idea nk buka balik channel malaysia?? 

HERO_ShaN_MY #283 Posted 16 May 2017 - 02:54 PM

    Corporal

  • Council of Armored Forces
  • 49238 battles
  • 43
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    07-01-2013
Tik tok Tik tok ......
Jom kta sma2 develope balik Komunity Malaysia player kat server ASIA nie.. Bangkitkan kembali kegemilangan Clan2 Malaysia pada suatu masa dahulu.. !!
:izmena:

crazyiz #284 Posted 30 May 2017 - 04:35 AM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 59986 battles
  • 31
  • Member since:
    12-06-2012
channel mmg ada wat tiap ms oleh DonRadin, Vonkerajaan dan lain2...tp plg ramai pun ada dalam 5-6 orang..tp hari biasa ....ada la dalam 2-3 orang...ada ms kekadang ada gak sesat player2 baru main tanya dalam channel tu...

luqman95 #285 Posted 02 June 2017 - 08:19 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35593 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012

:hiding:

Bump


Spoiler


zurg_hurr #286 Posted 04 June 2017 - 05:47 PM

    Sergeant

  • Member
  • 4900 battles
  • 140
  • [TIMB] TIMB
  • Member since:
    01-28-2014

View Postcrazyiz, on 30 May 2017 - 04:35 AM, said:

channel mmg ada wat tiap ms oleh DonRadin, Vonkerajaan dan lain2...tp plg ramai pun ada dalam 5-6 orang..tp hari biasa ....ada la dalam 2-3 orang...ada ms kekadang ada gak sesat player2 baru main tanya dalam channel tu...

 

Muka yang sama je memanjang.

 

:trollface:

 

Hi, luqman :v



7thSign #287 Posted 07 June 2017 - 01:14 AM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 14645 battles
  • 71
  • Member since:
    06-24-2012
:hiding:

luqman95 #288 Posted 07 June 2017 - 10:25 AM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35593 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012

View Postzurg_hurr, on 04 June 2017 - 05:47 PM, said:

 

Muka yang sama je memanjang.

 

:trollface:

 

Hi, luqman :v

 

Hi, zaha. Xmain ke lagi?

 


Spoiler


crazyiz #289 Posted 13 June 2017 - 07:46 PM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 59986 battles
  • 31
  • Member since:
    12-06-2012
dua2 mcm dh xmain je sekarang....huhu

luqman95 #290 Posted 09 July 2017 - 01:56 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35593 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012
Bump 
Spoiler


crazyiz #291 Posted 11 September 2017 - 05:48 PM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 59986 battles
  • 31
  • Member since:
    12-06-2012
happy birthday kepada abg don radin tersayang....





Also tagged with Channel, Malaysian, Tankers

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users