Jump to content


[Channel] WoT Malaysia Network

Channel Malaysian Tankers

  • Please log in to reply
290 replies to this topic

luqman95 #41 Posted 02 February 2015 - 07:40 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35740 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012

Bump

Mari kawan-kawan semua datang boleh dpt StuG IV 

Spoiler

:trollface:


Spoiler


meta69 #42 Posted 02 February 2015 - 09:19 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 8387 battles
  • 753
  • Member since:
    06-08-2012

Pak ahhh.

 

Aku HT-7 tak settle settle lagi.

 

Payah benor nak bawak HT ke cap. By the time sampai base musuh, enemy tinggal 2-3 ekor ja nak kena wipe.

 

Pak yeahh T-T


WoT Malaysia Channel [link]

 

 

WoWS Malaysia Channel [link]


zaha #43 Posted 03 February 2015 - 07:43 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14332 battles
  • 4,027
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012

Luqman powah buleh la ada Stug IV.

 

:v


 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


aken #44 Posted 08 February 2015 - 09:33 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 16775 battles
  • 123
  • [CURRY] CURRY
  • Member since:
    05-14-2012
pero pero ;v
Intel Core i5-4460 3.2GHz Quad-Core Processor | NZXT HAVIK 120 75.8 CFM CPU Cooler | MSI B85-G43 GAMING LGA1150 Motherboard | G.Skill AEGIS 8GB (1 x 8GB) DDR3 | Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive | Palit GeForce GTX 970 4GB JetStream |

LiquidSnake #45 Posted 12 February 2015 - 05:41 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,211
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

View Postluqman95, on 02 February 2015 - 07:40 PM, said:

Bump

Mari kawan-kawan semua datang boleh dpt StuG IV 

Spoiler

:trollface:

 

Tahniah!

Amboi bukan main lagi garaj dia futuristik sungguh!

 

Cheers,

LiquidSnake.



ForkUrEyes #46 Posted 12 February 2015 - 06:44 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View PostLiquidSnake, on 12 February 2015 - 05:41 PM, said:

 

Tahniah!

Amboi bukan main lagi garaj dia futuristik sungguh!

 

Cheers,

LiquidSnake.

 

Garage tu org pro je leh guna.


Hahahahahaha


meta69 #47 Posted 13 February 2015 - 12:05 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 8387 battles
  • 753
  • Member since:
    06-08-2012

View PostForkUrEyes, on 12 February 2015 - 06:44 PM, said:

 

Garage tu org pro je leh guna.

 

Garage pengguna warpek :trollface:

WoT Malaysia Channel [link]

 

 

WoWS Malaysia Channel [link]


luqman95 #48 Posted 17 February 2015 - 09:38 AM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35740 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012

View Postmeta69, on 13 February 2015 - 12:05 AM, said:

 

Garage pengguna warpek :trollface:

 

shhhh jgn bagi tahu :bush:
Spoiler


meta69 #49 Posted 18 February 2015 - 05:42 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 8387 battles
  • 753
  • Member since:
    06-08-2012
Mari mari memeriahkan lagi channel kita :)

WoT Malaysia Channel [link]

 

 

WoWS Malaysia Channel [link]


blue_panties #50 Posted 18 February 2015 - 11:22 PM

    Corporal

  • Member
  • 17134 battles
  • 67
  • [DOTM] DOTM
  • Member since:
    01-01-2013

View Postluqman95, on 17 February 2015 - 01:38 AM, said:

 

shhhh jgn bagi tahu :bush:

Harap Giyem boleh ambil tindakkan... 



luqman95 #51 Posted 20 February 2015 - 07:38 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35740 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012

View Postblue_panties, on 18 February 2015 - 11:22 PM, said:

Harap Giyem boleh ambil tindakkan... 

 

woiiiiii:izmena::angry:
Spoiler


ForkUrEyes #52 Posted 20 February 2015 - 07:49 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012
Dah lama dah nak gtau giyemm tp sbb kwn2 punye psl sy diamkan je la. hmmm

Hahahahahaha


luqman95 #53 Posted 20 February 2015 - 08:04 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35740 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012
Saya ni bersih xmain pack pack ni
Spoiler


meta69 #54 Posted 27 February 2015 - 03:26 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 8387 battles
  • 753
  • Member since:
    06-08-2012

Up.

 

Channel semakin lama semakin meriah.

 

Mengapa tunggu lagi?

 

Mari sama-sama bersosial bersama tankers tempatan :)


WoT Malaysia Channel [link]

 

 

WoWS Malaysia Channel [link]


Lolibrary #55 Posted 27 February 2015 - 04:04 PM

    Corporal

  • Member
  • 114 battles
  • 26
  • [ILAF] ILAF
  • Member since:
    12-15-2012
Syukur kerana Channel semakin meriah

Ada masa saya akan turut serta

*tunduk hormat

MoA_Faldios #56 Posted 27 February 2015 - 05:32 PM

    Sergeant

  • Member
  • 26766 battles
  • 164
  • Member since:
    10-16-2012
baru pasan aku tak penah bukak mane2 channel patut la slalu taktau citer kalo ada pape OTL


luqman95 #57 Posted 01 March 2015 - 01:54 AM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 35740 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012

Mai jom tambah lagi orang ke [WMN] 

:trollface:


Spoiler


Gunner7th #58 Posted 01 March 2015 - 10:22 AM

    Staff sergeant

  • Member
  • 21128 battles
  • 381
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-28-2013

View PostFaldios, on 27 February 2015 - 05:32 PM, said:

baru pasan aku tak penah bukak mane2 channel patut la slalu taktau citer kalo ada pape OTL

 

kesian kau..tp aku pun baru tau sebenarnya :D

ForkUrEyes #59 Posted 02 March 2015 - 05:30 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View PostFaldios, on 27 February 2015 - 05:32 PM, said:

baru pasan aku tak penah bukak mane2 channel patut la slalu taktau citer kalo ada pape OTL

 

View PostGunner7th, on 01 March 2015 - 10:22 AM, said:

 

kesian kau..tp aku pun baru tau sebenarnya :D

 

Lembap. 

Hahahahahaha


meta69 #60 Posted 04 March 2015 - 11:20 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 8387 battles
  • 753
  • Member since:
    06-08-2012

Regular weekdays (night time).

 

 

Mari memeriahkan lagi channel WoT Malaysia.

 

Bagi yang sudah join pun jgn la malu sgt nak menaip. Nampak org yg sama ja duk bergosip dlm tu. Haha


Edited by meta69, 04 March 2015 - 11:21 PM.

WoT Malaysia Channel [link]

 

 

WoWS Malaysia Channel [link]






Also tagged with Channel, Malaysian, Tankers

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users