Jump to content


pembahagian tier x tank berat sebelah.


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

19Crushes #1 Posted 26 October 2014 - 05:58 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 23464 battles
  • 1
  • Member since:
    07-23-2012

Management please do something about equal numbers of top tier tank distribution. I feel some game is design to give opponent the win. u r stealing my enjoyment of the game.



FitryFahmi #2 Posted 26 October 2014 - 07:43 PM

    Staff sergeant

  • Member
  • 40320 battles
  • 361
  • [TROLL] TROLL
  • Member since:
    12-22-2012
biasala tu. lagi-lagi area 3-5 pagi memang mm selalu gila

The scout on your team


ForkUrEyes #3 Posted 26 October 2014 - 07:44 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012
Sbb pagi2 xramai main. Tank pun xckup. MM pun jd pening nak bahagi sama rata.

Hahahahahaha


kaizoku #4 Posted 03 November 2014 - 11:22 AM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 30928 battles
  • 264
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-04-2012
Semua random and base on rng. It is true they need to improve the matchmaking system, but currently. We have to deal with it.
"A soldiers best weapon is courage"

 

IronhideV8 #5 Posted 03 November 2014 - 11:58 AM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 23836 battles
  • 349
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013
MM punya software tak update lagi kot. Huhuhu... Tapi kalau main time 3-6 pagi mmg MM akan biul kerana dah ngantuk. Saya pernah tgk enemy ada 6 autoloader (Tier X)  kt side diorang. Team saya 2 je autoloader (tu pun scout je). Dimana keadilan dlm semua ini? :facepalm:

 

 


Aiushtha #6 Posted 03 November 2014 - 02:38 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 27254 battles
  • 934
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    01-09-2013

View PostIronhideV8, on 03 November 2014 - 11:58 AM, said:

MM punya software tak update lagi kot. Huhuhu... Tapi kalau main time 3-6 pagi mmg MM akan biul kerana dah ngantuk. Saya pernah tgk enemy ada 6 autoloader (Tier X)  kt side diorang. Team saya 2 je autoloader (tu pun scout je). Dimana keadilan dlm semua ini? :facepalm:

 

Autoloader ngn non autoloader ble lagi diterima, yang penting sama tier. ini ada yang 10 bijik tier 10, yang sebelah 2 biji je tier 10..Sistem rosak.
 

kaizoku #7 Posted 04 November 2014 - 03:15 AM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 30928 battles
  • 264
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-04-2012
Kalau ade fail platoon,terus bengong mm. Hahahaa. Susah nk balance. Dah la team kita dpt fail platoon, lepas t kurang top tier. I mean 
"A soldiers best weapon is courage"

 

IronhideV8 #8 Posted 04 November 2014 - 03:43 AM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 23836 battles
  • 349
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013

View PostAiushtha, on 03 November 2014 - 02:38 PM, said:

 

Autoloader ngn non autoloader ble lagi diterima, yang penting sama tier. ini ada yang 10 bijik tier 10, yang sebelah 2 biji je tier 10..Sistem rosak.

 

Owh itu adalah satu moment. Heheheh. MM perlukan diperbetulkan. 

 

 


 

 


Trojaan #9 Posted 08 June 2015 - 11:20 AM

    Sergeant

  • Member
  • 17772 battles
  • 100
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    10-16-2013
MM jadi gile ni slalu time player online x ramai .. kene lah biase kan diri main dlm hard condition :/

signature.png

 

"To make something special is to believe its special" : Kung Fu Panda

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users