Jump to content


World of Tanks 9.6 Common Test Bug Reports


  • This topic is locked This topic is locked
74 replies to this topic

Conan #1 Posted 23 January 2015 - 06:26 PM

    Member and President of the Buff Arty Society

  • Administrator
  • 10332 battles
  • 2,397
  • [WG] WG
  • Member since:
    03-07-2012

Hi Players,

 

Please post your bug reports for the Common Test either here or within the section.

Kindly describe the issue clearly and state if and how it can be replicated.

 

Thank you very much!


Come Join us on Facebook and Discord

Watch out for my Streams on

Fridays, 1800-2100 UTC+8

 


TheOldMonk1 #2 Posted 26 January 2015 - 09:34 PM

    Private

  • Member
  • 7808 battles
  • 1
  • Member since:
    04-05-2013

Hi

 

This is with regards to the updates after 9.0. The PING that I have been getting is absolutely patethic. The PIG I have been getting is 200+. That makes its impossible to play on WOT. I used to love playing the game but ever since the PING is so bad, I feel WOT is no longer enjoyable to play,


 

Add ot my misery, the CT server 9.6, is still worse. The PING I have been getting is 800+.


 

I think wargaming needs to improvise their servers so that the PING and other related bugs are emitted. Thnx



OutCom #3 Posted 26 January 2015 - 10:38 PM

    Own all the accounts

  • Member
  • 22956 battles
  • 506
  • [PBKAC] PBKAC
  • Member since:
    11-17-2012

Hello,

So lately I've been playing tanks on the common test (obviously) but I've especially been playing light tanks with 100% crew skills. There appears to be two new options in action bar 7 and 8 with 7 depicting an artillery strike and 8 depicting a bombing run. So here's the problem

When I get module damage or crew killed, I use my manual first aid kit/repair kit and am unable to actually select the crew of the tank and everytime I press 7 or 8 in the heal crew member menu or fix module menu, it just selects the artillery barrage or bombs. I was forced to re-assign the keys so that this wouldn't no longer happen. Thanks lel


My accounts: er.... half of kac?

2MoE tanks: idfk, ask the others in kac who probably have a better idea than me

3MoE tanks: I'm a poor boi and 3 marking is actual soul destroying

Anti-stat padding is better than stat padding because at least then artillery won't go for you


cvylon_lambda #4 Posted 26 January 2015 - 11:08 PM

    Private

  • Member
  • 19653 battles
  • 2
  • Member since:
    02-26-2014

Hello

When I have used 9.6 test server, some problem about drawing happened. Battle map was STEPPES. Battle tier was 5-7. Tiger(P)'s crawler drawn too long. But this problem didn't prevent a successful play. Please check this problem. 



teysanook #5 Posted 26 January 2015 - 11:18 PM

    Major

  • Senior Moderator
  • 31967 battles
  • 3,109
  • [T1RKX] T1RKX
  • Member since:
    03-09-2012

Excuse me . Would you mind if I ask  mods or admins for moving my topic to this section?

 

http://forum.worldof...-96-1-26012015/


ประสบปัญหาเกี่ยวกับตัวเกม หรือต้องการติดต่อกับทางทีมงานอย่างนั้นหรือ ภาษาไทยก็มีให้บริการนะ เข้าไปดูได้ที่ ช่องทางติดต่อทีมงานเมื่อพบปัญหาผ่านทางศูนย์บริการลูกค้าและ Discord ทางการ

หากมีปัญหาการเชื่อมต่อ ไม่ว่าจะถูกตัดออกจากเซิร์ฟเวอร์ แล็ก หรือกระตุก ขอให้ดูที่ ประสบปัญหาการเชื่อมต่ออยู่หรือ มาอ่านกระทู้นี้ก่อน

กำหนดเวลาปิดดูแลบำรุงประจำสัปดาห์ของ World of Tanks ภูมิภาคเอเชีย ดูได้ที่ กำหนดเวลาการปิดบำรุงดูแลเซิร์ฟเวอร์ประจำสัปดาห์

 

เข้าร่วมพูดคุยกับทีมงานหรือผู้เล่นไทยได้ที่ Discord ทางการของ World of Tanks APAC ช่อง 'ภาษาไทย' หรือได้ที่่ช่องสนทนาภายในตัวเกม WoTTH

 

หากพบการกระทำผิดกฎเกม อย่าลังเลที่จะส่งแจ้งมาได้ทางข้อความส่วนตัว (Private Message)

 

ทีมงานผู้ดูแลกระดานสนทนาภาษาไทย

teysanook - Senior moderator

_Shimada_Arisu_ - Moderator

Causider - Moderator

Yoriya - Moderator

 

อย่าลังเลที่จะติดต่อพวกเขาหากคุณกำลังประสบกับปัญหา หรือต้องการความช่วยเหลือในด้านใดก็ตาม :honoring:


YasironoMiko #6 Posted 27 January 2015 - 12:53 PM

    Private

  • Member
  • 11295 battles
  • 6
  • Member since:
    10-07-2013

Hello

Memory leak causes the client crashes.
I was not able to return to the game.

 



MonkeyAssassin #7 Posted 27 January 2015 - 01:03 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 26807 battles
  • 80
  • Member since:
    05-25-2012
Not sure if this is a bug or not but reading the changes it seems like you have completely broken the game with the 9.6 changes and will lose a lot of players.  Is this the plan?

Catabolism #8 Posted 27 January 2015 - 03:57 PM

    Private

  • Member
  • 5445 battles
  • 4
  • [HUTOI] HUTOI
  • Member since:
    10-26-2014

When I log in the test server, a message "'W.o.T.common test 2(or 1)' server error receiving information about the player" appear.

I couldn't solve this problem with any way, re-installing, changing, password, etc.

Viewing several sites, troubles like this have been occurred  from past test server.

Please give us  the solution immediately for this trouble, WG staff !



end_of_my_line #9 Posted 27 January 2015 - 05:52 PM

    Private

  • Member
  • 9121 battles
  • 1
  • Member since:
    02-25-2013

View PostMariser, on 27 January 2015 - 07:57 AM, said:

When I log in the test server, a message "'W.o.T.common test 2(or 1)' server error receiving information about the player" appear.

I couldn't solve this problem with any way, re-installing, changing, password, etc.

Viewing several sites, troubles like this have been occurred  from past test server.

Please give us  the solution immediately for this trouble, WG staff !

 

Having the same problem. Just wondering when a fix to this will come as it seems many people are having this problem.

HERO_ShaN_MY #10 Posted 28 January 2015 - 06:20 AM

    Corporal

  • Council of Armored Forces
  • 60118 battles
  • 49
  • [RNS] RNS
  • Member since:
    07-01-2013
Tiger P bugs?    

 shot_005.jpg


 shot_004.jpg
 

Aventador54 #11 Posted 28 January 2015 - 10:57 AM

    Corporal

  • Member
  • 4578 battles
  • 15
  • Member since:
    03-09-2014

"Identification Error" WoT Common Test Server error receiving information about the player. Wait until the client connects automatically.

Iv'e waited 30 minutes for it to connect and nothing has happened...

Anyone what this is and how it can be fixed?



Duminas #12 Posted 28 January 2015 - 06:39 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 14043 battles
  • 66
  • Member since:
    04-29-2012
Is the server unavailable right now? or just a delay in the maintenance?
"ENEMIES,I NEED ENEMIES"

asj #13 Posted 28 January 2015 - 08:35 PM

    Private

  • Member
  • 12577 battles
  • 6
  • [TU-SA] TU-SA
  • Member since:
    03-03-2013
使用小醫療包會和數字8的功能起衝突

Edited by asj, 29 January 2015 - 05:24 PM.


asj #14 Posted 28 January 2015 - 08:57 PM

    Private

  • Member
  • 12577 battles
  • 6
  • [TU-SA] TU-SA
  • Member since:
    03-03-2013
使用小醫療包會和8的功能起衝突 

Reinhardwong #15 Posted 28 January 2015 - 10:38 PM

    Private

  • Member
  • 76 battles
  • 1
  • Member since:
    03-23-2014

Well, is the CT server available now? I failed to login the test server for about several hours and it continuously showing "failed to connect to the server". 

The last time I log in the server was around 2:00 am today, and then from time later today afternoon until now I am not access to the server


Edited by Reinhardwong, 28 January 2015 - 10:42 PM.


Nagatochua12 #16 Posted 29 January 2015 - 07:28 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 8873 battles
  • 6
  • [ANARC] ANARC
  • Member since:
    08-04-2012

View PostMariser, on 27 January 2015 - 07:57 AM, said:

When I log in the test server, a message "'W.o.T.common test 2(or 1)' server error receiving information about the player" appear.

I couldn't solve this problem with any way, re-installing, changing, password, etc.

Viewing several sites, troubles like this have been occurred  from past test server.

Please give us  the solution immediately for this trouble, WG staff !

 

I also Have this problem and ihope they can fix the bug

 



dikxmb #17 Posted 29 January 2015 - 09:39 PM

    Corporal

  • Member
  • 5714 battles
  • 23
  • Member since:
    07-17-2013

View PostNagatochua12, on 29 January 2015 - 11:28 AM, said:

 

I also Have this problem and ihope they can fix the bug

 

 

Me too 



NghiaVN #18 Posted 30 January 2015 - 05:14 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 27893 battles
  • 37
  • [DTNVL] DTNVL
  • Member since:
    09-17-2012

i have problem, the game crashed while im playing. and i receive a massage:

---------------------------
World Of Tanks - Error
---------------------------
Application has encountered a critical error and will be closed.
Please contact tech support (http://support.worldoftanks.ru)
and send us crash dump file:

D:\Games\World_of_Tanks_CT\WorldOfTanks_error_report_150130-040353.zip

To copy this message to clipboard, press Ctrl+C.
---------------------------
OK   
---------------------------

and here your file: http://www.mediafire.com/download/ztjmq2f3ex983h3/WorldOfTanks_error_report_150130-040353.zip


Edited by NghiaVN, 30 January 2015 - 05:15 AM.


KugeInsda #19 Posted 30 January 2015 - 08:11 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 17916 battles
  • 12
  • Member since:
    08-17-2012
yo wtf incorrect emil or password I typed I few times even my login info is correct it just 'incorrect email or password'  prob ?

88928kkevt #20 Posted 30 January 2015 - 09:45 PM

    Private

  • Member
  • 16571 battles
  • 2
  • [ROCA] ROCA
  • Member since:
    01-17-2014
Why I can not enter the game





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users