Jump to content


Cadangan dan Maklum Balas mengenai Misi-misi


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

LiquidSnake #1 Posted 04 February 2015 - 03:47 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6987 battles
  • 1,190
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

Hi Semua,

 

Sebarang cadangan ataupun maklum balas mengenai Misi-misi / misi peribadi bolehlah ditulis dalam thread ini.

Kami menghargai semua cadangan dan pandangan anda semua.

 

Salam.

LiquidSnake.



Dominic_Toretto_Must_Die #2 Posted 04 February 2015 - 05:11 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 39226 battles
  • 1
  • Member since:
    09-16-2012
Improve match making. Tidak ada platoon dari clan yang sama dalam game yang sama.

NaharArkwing #3 Posted 04 February 2015 - 06:59 PM

    Mr Scout

  • Member
  • 14798 battles
  • 8,828
  • Member since:
    10-14-2012

View Postzerolzr, on 04 February 2015 - 05:11 PM, said:

Improve match making. Tidak ada platoon dari clan yang sama dalam game yang sama.

 

Tapi, takleh camtu. Tambah lagi beban server yg mmg dah banyak beban. Taknak lagi korang2 sumer komplen pasal lag.

 

Abg rasa biar je IM cam sekarang ni. Boleh exclude SPG untuk settle mission pun dah cukup baik sgt2.


Resurrected, and battle ready.


Panther_D77 #4 Posted 31 March 2015 - 12:01 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 22094 battles
  • 5
  • Member since:
    07-21-2012

tkar secondary mission,merugikan player sbb team...buat mcm mane pon susah nk dapat kalo team nuk nuk..

rugi ooo...nak prem tank..


In GoD We Trust





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users