Jump to content


Minta pertolongan admin dan rakan2


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

zangun #1 Posted 07 March 2015 - 11:47 PM

    Corporal

  • Member
  • 5682 battles
  • 12
  • Member since:
    05-24-2013

Salam,

 

Saya ada masalah dimana saya ingin menukar email login utk wot kerana saya dah delete website saya dan saya gunakan email website utk login dan sekrg ni saya nak gunakan email yg saya gunakan hari2 utk business n playstore, dah cuba support tapi dia tanya bila saya join n create account..dah merata saya cari tapi xjumpa bila saya join..mmg xigtlah pasal da lama saya join n dah lama juga saya xmain..haha..rasanya saya join dari tahun 2013 kalo xsilap..jadi utk menyelamatkan tank2 yg saya dah ada sampai tier 9 rugi pulak kalo nak tinggalkan mcm tu je..duit pun da byk gak labur dlm game ni..harap admin or rakan2 boleh tlg..tq

 

Thread closed on OP's request.

 

~amade


Edited by amade, 28 July 2015 - 06:11 AM.


KiSa_KeyPas_MY #2 Posted 08 March 2015 - 12:06 AM

    Sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 23616 battles
  • 184
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    07-28-2012

just pm liquidsnake.. later dia tlg

 



LiquidSnake #3 Posted 08 March 2015 - 12:13 AM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,210
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

Hi Zangun,

 

Mengenai untuk menukar login email memerlukan butiran terperinci bagi mengelakkan sebarang kesilapan ataupun penipuan.

Saya akan cuba semak untuk anda dan nanti saya akan PM menerusi Forum ataupun email bagi sebarang maklumat lanjut.

 

Salam,

LiquidSnake.



zangun #4 Posted 08 March 2015 - 01:50 AM

    Corporal

  • Member
  • 5682 battles
  • 12
  • Member since:
    05-24-2013

xperasan ade member since kat bwh gambar tu..haha..maybe tarikh tu masa start join kot..xpelah..hope bro liquidsnake dpt tlg..100% bukan penipuan..cuma sayang kalo nak tinggalkan mcm tu je..hehe..semlm wife tanya da xmain wot ke..tu yg terigt blk kat wot tu..lagipun ade jugak join event gathering masa tgk cte hobbit..layan gak dpt bonus code..hehe..papehal pm saya k bro..tq so much.. kalo bro nak email tlg email kat [content removed] pasal email yg saya login forum ni dah xde..

 

Email address removed. Diharap jangan dedahkan email anda di forum awam, ini adalah untuk keselamatan akaun anda sendiri.

 

~amade


Edited by amade, 08 March 2015 - 03:08 AM.


zangun #5 Posted 26 July 2015 - 07:00 PM

    Corporal

  • Member
  • 5682 battles
  • 12
  • Member since:
    05-24-2013
ok..problem solved..baru ada option utk tukar email..seblm ni xde..hehe..topic dah bole tutup..lama gile xmain..hari ni main dpt 5 tank tier 10..woohoo..selamat hari raya!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users