Jump to content


Flash Game: Operation Undead


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

LiquidSnake #1 Posted 01 April 2015 - 01:40 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,240
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

Komander,

Era Zombie telah bermula dari tempat yang tidak diketahui dan kini sedang mencuba untuk menyerang kampung anda yang masih aman damai. Segalanya akan musnah dan tamat jika mereka berjaya memasuki ke bandar-bandar utama... kecuali jika anda melaksanakan tugas dan tanggungjawab anda!

Daripada pengeluar permainan World of Tanks : Crayfish, kini produk terbaru dari perspektif permainan menara pertahanan.... dengan kereta kebal juga! 

Dalam operasi Zombie, anda akan berlawan dengan zombie dan juga memiliki senjata tersendiri. 18 jenis kereta kebal, SPGs dan juga anti udara boleh digunakan bersama dengan 3 kuasa istimewa yang mampu memusnahkan zombie secara besar-besaran. Kami janji akan memastikan anda semua sentiasa bersemangat untuk setiap permainan baru anda.

Semuanya bergantung kepada anda untuk menghentikan pencerobohan zombie. Adakah anda sudah bersedia? Jom kita lawan!

 

Klik Untuk Bermain Operasi Zombie!

 



LiquidSnake #2 Posted 01 April 2015 - 03:10 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,240
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

Hi Semua,

 

Selamat mencuba Operasi Zombie!!



DADDYCOOLS #3 Posted 01 April 2015 - 03:34 PM

    Corporal

  • Member
  • 18878 battles
  • 38
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    04-05-2013
Dah cuba

Vrea_Zwei #4 Posted 01 April 2015 - 04:11 PM

    Private

  • Member
  • 14927 battles
  • 7
  • [SW508] SW508
  • Member since:
    04-11-2013
Yah apaan, 2 stillet mampir nongkrong aja base uda nyerah duluan :child:

NaharArkwing #5 Posted 01 April 2015 - 05:54 PM

    Mr Scout

  • Member
  • 16209 battles
  • 8,842
  • [TROLL] TROLL
  • Member since:
    10-14-2012
Belum lagi ada peluang untuk cuba. Nanti2 lah.

Resurrected, and battle ready.


Monklizard #6 Posted 01 April 2015 - 10:29 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 7219 battles
  • 166
  • [Y-Y-Y] Y-Y-Y
  • Member since:
    05-14-2012
aiyah... aku tak leh nak save point takat mana aku da men... aku screen shot je ler... abih kuat aku pulun dapat markah nie...
 
Spoiler

 

All things of drawing will be there in  ~~ Deviant Art  ~~ 

Or...
~~
Art Stash Room~~ For Collections Store... easy to find,,,
               


BenYZ #7 Posted 02 April 2015 - 09:56 AM

    First lieutenant

  • Member
  • 36072 battles
  • 653
  • Member since:
    11-25-2012

i can't complete level 3!!! too many abomination!

 

3 abomination come + all those fast bikers... i cant even kill them in time.

 

siapa berjaya complete level 3?


pewz bangz BOOMZ


LiquidSnake #8 Posted 02 April 2015 - 04:16 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,240
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

Buat masa ini rasanya tiada siapa lagi.

Jangan lupa SS jika anda berjaya~

 

:trollface:



BenYZ #9 Posted 02 April 2015 - 04:51 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 36072 battles
  • 653
  • Member since:
    11-25-2012

View PostLiquidSnake, on 02 April 2015 - 04:16 PM, said:

Buat masa ini rasanya tiada siapa lagi.

Jangan lupa SS jika anda berjaya~

 

:trollface:

 

u rasa game tu ada bug tak?? sana tulis maus tu boleh langgar apa apa sahaja. tapi bila i keluarkan maus tu, ada masanya boleh je. banyak kali i cuba, dia kena zombia je dah musnah. zombie tu terus jalan je. .. 

kalau maus tu berfungsi, bolehlah menang


pewz bangz BOOMZ


ForkUrEyes #10 Posted 02 April 2015 - 07:03 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,780
  • Member since:
    07-23-2012
Susahnya...level dua kalah

Hahahahahaha


BenYZ #11 Posted 02 April 2015 - 07:51 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 36072 battles
  • 653
  • Member since:
    11-25-2012

View PostForkUrEyes, on 02 April 2015 - 07:03 PM, said:

Susahnya...level dua kalah

 

nnob la. level 2 i x hilang nyawa pun :P

pewz bangz BOOMZ


BenYZ #12 Posted 03 April 2015 - 03:20 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 36072 battles
  • 653
  • Member since:
    11-25-2012

pewz bangz BOOMZ


NaharArkwing #13 Posted 03 April 2015 - 06:48 PM

    Mr Scout

  • Member
  • 16209 battles
  • 8,842
  • [TROLL] TROLL
  • Member since:
    10-14-2012

Dah cuba.

 

Lepas gak stage 1. Sbb dah tau pattern zombie2 tu. Nak reply balik, terus ilang mood. Maleh nk main lagi.


Resurrected, and battle ready.


luqman95 #14 Posted 03 April 2015 - 09:42 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 36093 battles
  • 1,679
  • Member since:
    06-27-2012
Stage 3 xlepaas waaaaaa 
Spoiler


afoxq #15 Posted 03 April 2015 - 11:54 PM

    Ultimate LUCK Killstealer

  • Member
  • 32822 battles
  • 1,547
  • [PYRO] PYRO
  • Member since:
    10-08-2012

Survived the Bread & Butter Rektage of 2015/16

Survived the DPS Bus Apocalypse of 2014

Winning was is LUCK™


LiquidSnake #16 Posted 07 April 2015 - 04:56 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,240
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012
Post high score anda semua, jom tengok siapa dapat markah paling tinggi!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users