Jump to content


Aku Insan Yang Terhensemmmmm! (Nobody caresssssssss)


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

fallenriser #1 Posted 23 April 2015 - 11:20 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 21535 battles
  • 45
  • [MVP] MVP
  • Member since:
    05-10-2012

 

 

 

 

 

 

 

Shiela on WoT : Melompat Lebih Hensem


Kita bergerak dan teruskan menembak

Kita peluk kuat team tomatoooo

Bila ku tertembak team, kau jangan tembak aku dua kali

Seperti gold ammo yang kita bagi

Layaknya bengang yang diobati

Bila ku tertembak team, kau jangan tembak pakai gold

Bersama kita bagai hensem dan tak hensem

Aku ada kerna kau absorb damage utk aku

Aaaaaa...Aaaaaahhhhh


 

(chorus x2)

Ku petik gold ammo, untuk kau tembak

Cahayanya bersinar, buat orang mengamuk

Sebagai pengingat paper armor

Juga sebagai show off

Semua unicrom

 


 

Sebelum waktu memisah kehensemanku, ketakhensemanmu

sebelum tier 6, tier 10, memisahkan kita

Degupan tembakan memisahkan kita

Bila kau tak hensem


 

(chorus x2)


 

Yang Benar

​fallenriser the Insan yang Terhensem

 



Aiushtha #2 Posted 23 April 2015 - 11:27 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 27254 battles
  • 934
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    01-09-2013
buat video sekali lah baru gempak hihi
 

NaharArkwing #3 Posted 23 April 2015 - 11:28 PM

    Mr Scout

  • Member
  • 15559 battles
  • 8,828
  • [TROLL] TROLL
  • Member since:
    10-14-2012

Alamak... tertimbullah satu lagi artis kat sini.

 

+1

 

Edit: masalahnya... abg dah lupa camna lagu dia... tu lah, dh banyak sgt dengar lagu omputih...


Edited by NaharArkwing, 23 April 2015 - 11:38 PM.

Resurrected, and battle ready.


fallenriser #4 Posted 23 April 2015 - 11:40 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 21535 battles
  • 45
  • [MVP] MVP
  • Member since:
    05-10-2012
Suara serak.. Hujan lebat nanti kalo buat video. Hahaha

crazyiz #5 Posted 23 April 2015 - 11:40 PM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 59986 battles
  • 31
  • Member since:
    12-06-2012
jika rindu kat tank wat surat permohonan kebenaran dari isteri tersayang...miahahaha

fallenriser #6 Posted 23 April 2015 - 11:41 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 21535 battles
  • 45
  • [MVP] MVP
  • Member since:
    05-10-2012
Youtube kan ada.. Hahaha

bashotokoro #7 Posted 23 April 2015 - 11:42 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 25554 battles
  • 910
  • Member since:
    03-09-2012

aku tak tau la camna nk nyanyi lagu nie. nk kena dengar ko nyanyi dlu br ok kot.

record la record la fallen :trollface:



potion2 #8 Posted 23 April 2015 - 11:46 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 11197 battles
  • 12
  • Member since:
    03-08-2012
tu dia. tiba dah

fallenriser #9 Posted 23 April 2015 - 11:59 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 21535 battles
  • 45
  • [MVP] MVP
  • Member since:
    05-10-2012
Nak record, kene tunggu den balik rumah mak. Hahaha

ABAM_TUFF #10 Posted 24 April 2015 - 01:07 AM

    Corporal

  • Member
  • 6890 battles
  • 45
  • Member since:
    04-06-2014
abng hensem ye...:girl:

                                                                          


amade #11 Posted 24 April 2015 - 04:45 AM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,906
  • Member since:
    03-08-2012
Apa lagi... masuk la Asia's Got Talent!


ForkUrEyes #12 Posted 24 April 2015 - 05:38 AM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012
Masuk music metal la layan. Buat sore growl ngn squel. Pastu ada breakdown kat tgh2 leh layan headbang ngn mosh sikit2.

Edited by ForkUrEyes, 24 April 2015 - 05:39 AM.

Hahahahahaha


NaharArkwing #13 Posted 24 April 2015 - 09:47 AM

    Mr Scout

  • Member
  • 15559 battles
  • 8,828
  • [TROLL] TROLL
  • Member since:
    10-14-2012

View PostForkUrEyes, on 24 April 2015 - 05:38 AM, said:

Masuk music metal la layan. Buat sore growl ngn squel. Pastu ada breakdown kat tgh2 leh layan headbang ngn mosh sikit2.

 

Menate apo yg Forkeh bebel nih? Growl? squel? breakdown? Mosh?

Kalo headbang pokcik tahu laaahhh. Benda org2 mudo nih pokcik takdo paham sgt2.

 

Huehuehuehue.


Resurrected, and battle ready.


LiquidSnake #14 Posted 24 April 2015 - 03:49 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,210
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012
Wow sekarang aku dengar lagu tu dah tak sama lirik, ikut lirik di atas lagi best haha

ForkUrEyes #15 Posted 24 April 2015 - 04:59 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View PostNaharArkwing, on 24 April 2015 - 09:47 AM, said:

 

Menate apo yg Forkeh bebel nih? Growl? squel? breakdown? Mosh?

Kalo headbang pokcik tahu laaahhh. Benda org2 mudo nih pokcik takdo paham sgt2.

 

Huehuehuehue.

 

Search google or youtube ler baru tau huhu

Hahahahahaha


LiquidSnake #16 Posted 06 May 2015 - 10:19 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,210
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012
Tiada siapa nak buat lagu baru untuk Tankers SeMalaysia?

TE_maaw_ #17 Posted 07 May 2015 - 03:18 AM

    Major

  • Live Streamer
  • 37830 battles
  • 2,144
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View PostForkUrEyes, on 24 April 2015 - 05:38 AM, said:

Masuk music metal la layan. Buat sore growl ngn squel. Pastu ada breakdown kat tgh2 leh layan headbang ngn mosh sikit2.

 

semua tu + kawai = megitsune 

ForkUrEyes #18 Posted 07 May 2015 - 03:25 AM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View Postmaaw, on 07 May 2015 - 03:18 AM, said:

 

semua tu + kawai = megitsune 

 


Hahahahahaha


LiquidSnake #19 Posted 07 May 2015 - 02:36 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,210
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012
Babymetal selalu dengar dulu tapi rasanya OK 1 Rock lagi best layan sambil gaming

TE_maaw_ #20 Posted 07 May 2015 - 04:54 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 37830 battles
  • 2,144
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View PostLiquidSnake, on 07 May 2015 - 02:36 PM, said:

Babymetal selalu dengar dulu tapi rasanya OK 1 Rock lagi best layan sambil gaming

 

terbalik tu rika...1 ok rock :hiding:




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users