Jump to content


WOT overlay for TS3? Help!

addon TeamSpeak

  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

Minion__ #1 Posted 20 May 2015 - 04:52 PM

    Guff Shill

  • Member
  • 10656 battles
  • 1,462
  • [-VAM-] -VAM-
  • Member since:
    12-01-2012

I have in the past had an overlay for TeamSpeak3(TS3) which would display who was in channel with me in TS when I've got the client open, both when in the garage and when in battle.

 

But I don't seem to be either able to find it, or it's not part of the default addons anymore for TS3. Any help or suggestions would be most welcome.


 

 

 "Bad@tonks, meh@lyfe, long of tooth"
 

I_V_O_R_K #2 Posted 20 May 2015 - 05:03 PM

    Private

  • Member
  • 48 battles
  • 1
  • Member since:
    12-26-2014

G'day, 

 

If you go to your teamspeak 3 browser you should have a button that enables you to install overwolf (else you can get it here).

That enables you an overlay of exactly what you're talking about.

 

eg

 


Edited by I_V_O_R_K, 20 May 2015 - 05:05 PM.


DannyRyu #3 Posted 20 May 2015 - 05:15 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 8175 battles
  • 512
  • Member since:
    06-28-2013

Thats an option, Or TS 3 has another built in feature to do overlaying.

I never got it to work but I've heard people do it all the time.

or a TS 3 over lay mod is available (I've never used it no idea how well it works.)

http://forum.worldof...d-v053-2942015/

 

Me personally Overwolf works the best.

Just have to get the hang of making it work cause sometimes it wants to be confusing.



Disinherited #4 Posted 20 May 2015 - 05:37 PM

    Corporal

  • Member
  • 103 battles
  • 54
  • [PBFG] PBFG
  • Member since:
    03-08-2015
Or you can use tessumod

DannyRyu #5 Posted 20 May 2015 - 05:38 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 8175 battles
  • 512
  • Member since:
    06-28-2013

View PostDisinherited, on 20 May 2015 - 06:37 PM, said:

Or you can use tessumod

 

Exactly what I linked.


Minion__ #6 Posted 20 May 2015 - 05:38 PM

    Guff Shill

  • Member
  • 10656 battles
  • 1,462
  • [-VAM-] -VAM-
  • Member since:
    12-01-2012

Darn. I'm hoping for something other than Wolf. Not a big fan, but that could be just indicative that I didn't know how to drive it properly.

 

Darn. Ninja'd :P

 

That looks the ticket, DannyRu. Ta muchly :great:


Edited by __Minion__, 20 May 2015 - 05:41 PM.

 

 

 "Bad@tonks, meh@lyfe, long of tooth"
 

chips_otoole #7 Posted 05 June 2015 - 08:35 AM

    First lieutenant

  • Member
  • 43617 battles
  • 743
  • Member since:
    12-12-2012
I use project kryptonite its simple and effective.
I still need a bib.

mikelarch #8 Posted 05 June 2015 - 08:52 AM

    First lieutenant

  • Member
  • 34193 battles
  • 903
  • Member since:
    08-21-2013
Overwolf caused me alot of other laggy computer problems so I don't use it. It would be great if WG could implement an icon in the xvm open battle stats of who has their audio mics and headphones switched on so you can spontaneously platoon with that person in battle.

FendaIton #9 Posted 05 June 2015 - 08:58 AM

    Corporal

  • Member
  • 62 battles
  • 98
  • [PANZX] PANZX
  • Member since:
    04-10-2014

Overwolf conflicts with Steam Overlay if you're using it. 

 

Although Overwolf is good for displaying who is talking, the mod that you're referring to is fantastic. I had it in Aslans once, but cannot remember what part it was. 



Minion__ #10 Posted 05 June 2015 - 09:04 AM

    Guff Shill

  • Member
  • 10656 battles
  • 1,462
  • [-VAM-] -VAM-
  • Member since:
    12-01-2012

Got given a copy of the addon, Fondle. If I ever bump into you when I gatecrash the PetCo TS, I'll pass it on.

 

Not a big fan of Overwolf.


 

 

 "Bad@tonks, meh@lyfe, long of tooth"
 

Kyokushin_TrIp #11 Posted 05 June 2015 - 09:06 AM

    Sent to in-game Coventry, forever!

  • Beta-Tester
  • 34394 battles
  • 451
  • Member since:
    04-13-2012

I used Overwolf before, it ain't that bad. It did bug out my alt tab function though.

Uninstalled Overwolf and using my LCD screen of my keyboard now to display people who are talking.


Wot EU Beta tester name: TrIpMo || WOT NA Player name: TrIpMo || WOT EU Player name: ThaTrip || WOT SEA Player name: KyokushinTrIp <-- active


Computer Specs: Corsair Obsidian 550D || Seasonic M12II 620W Bronze Evo Edition || Asus Maximus Hero VII Formula || Intel I7 4790K || Coolermaster Hyper 212X || Gigabyte GTX980 G1 Gaming 4Gb || Samsung SSD 840 EVO 250Gb || 3Tb Black Western Digital 7200rpm SATA || 16Gb RAM DDR3 G-Skill RipJawX 2400 / C11 || 27" 4k LCD Screen Overlord Tempest X270OC || Windows 10 64bits

(if I don't reply, that is because I got a permanent chat ban. Still waiting for my special decal)
 

 


FendaIton #12 Posted 05 June 2015 - 10:13 AM

    Corporal

  • Member
  • 62 battles
  • 98
  • [PANZX] PANZX
  • Member since:
    04-10-2014

View PostTrIpMo, on 05 June 2015 - 01:06 PM, said:

Uninstalled Overwolf and using my LCD screen of my keyboard now to display people who are talking.

 

I have a Logitech G510s and cannot for the life of me work this out, how did you do it?



Minion__ #13 Posted 05 June 2015 - 11:07 AM

    Guff Shill

  • Member
  • 10656 battles
  • 1,462
  • [-VAM-] -VAM-
  • Member since:
    12-01-2012

View PostTrIpMo, on 05 June 2015 - 12:06 PM, said:

... using my LCD screen of my keyboard now to display people who are talking.

 

Noice. I've now  got similar on my smartphone, using the TS app. Redundancy. :B


 

 

 "Bad@tonks, meh@lyfe, long of tooth"
 

NK_ #14 Posted 05 June 2015 - 11:36 AM

    Captain

  • Member
  • 15730 battles
  • 1,691
  • Member since:
    04-12-2013

Yeah 'd never install overwolf.  I just use a light plugin that I googled.  You download on the teamspeak addons website. 

I also have a WoT skin for my TS now.  It's dead sexy. 


 

 


Kyokushin_TrIp #15 Posted 05 June 2015 - 02:02 PM

    Sent to in-game Coventry, forever!

  • Beta-Tester
  • 34394 battles
  • 451
  • Member since:
    04-13-2012

View PostFendaIton, on 05 June 2015 - 10:13 AM, said:

 

I have a Logitech G510s and cannot for the life of me work this out, how did you do it?

 

I have a G19 keyboard. I just downloaded the Teamspeak3 applet. I do not know how it works for your G510.

Does your G510 has full lcd screen like the G19?


Wot EU Beta tester name: TrIpMo || WOT NA Player name: TrIpMo || WOT EU Player name: ThaTrip || WOT SEA Player name: KyokushinTrIp <-- active


Computer Specs: Corsair Obsidian 550D || Seasonic M12II 620W Bronze Evo Edition || Asus Maximus Hero VII Formula || Intel I7 4790K || Coolermaster Hyper 212X || Gigabyte GTX980 G1 Gaming 4Gb || Samsung SSD 840 EVO 250Gb || 3Tb Black Western Digital 7200rpm SATA || 16Gb RAM DDR3 G-Skill RipJawX 2400 / C11 || 27" 4k LCD Screen Overlord Tempest X270OC || Windows 10 64bits

(if I don't reply, that is because I got a permanent chat ban. Still waiting for my special decal)
 

 






Also tagged with addon, TeamSpeak

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users