Jump to content


Maklum Balas untuk 9.8!


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

CatOnFirez #1 Posted 28 May 2015 - 05:25 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,244
  • Member since:
    09-12-2012

Hi semua,

 

Jangan lupa untuk memuat turun WOT Asia versi yang terkini, iaitu 9.8.

Diminta jasa baik anda semua untuk berkongsi maklum balas dan juga pandangan mengenai versi ini.

 

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari di Update 9.8 Live Now! 

 

Sekian,

L.S



bashotokoro #2 Posted 28 May 2015 - 05:55 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 26073 battles
  • 910
  • Member since:
    03-09-2012

View PostLiquidSnake, on 28 May 2015 - 05:25 PM, said:

Hi semua,

 

Jangan lupa untuk memuat turun WOT Asia versi yang terkini, iaitu 9.8.

Diminta jasa baik anda semua untuk berkongsi maklum balas dan juga pandangan mengenai versi ini.

 

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari di Update 9.8 Live Now! 

 

Sekian,

L.S

 

Kalau sy dah download & install yg SD punya client, kalo tiba2 rasa mcm nk *try* HD punya client bleh ker tukar? mcm mana caranya



amade #3 Posted 28 May 2015 - 07:16 PM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,917
  • Member since:
    03-08-2012

View Postbashotokoro, on 28 May 2015 - 05:55 PM, said:

 

Kalau sy dah download & install yg SD punya client, kalo tiba2 rasa mcm nk *try* HD punya client bleh ker tukar? mcm mana caranya

 

Takde masalah. Klien HD ni cuma akan tambah HD content kepada klien anda. Jadi lepas dah install, boleh tukar antara SD dan HD pada bila-bila masa.


aken #4 Posted 28 May 2015 - 07:26 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 16775 battles
  • 124
  • [CURRY] CURRY
  • Member since:
    05-14-2012
IS-3 nampak seksi and tgk mcm lg leper >.>
Intel Core i5-4460 3.2GHz Quad-Core Processor | NZXT HAVIK 120 75.8 CFM CPU Cooler | MSI B85-G43 GAMING LGA1150 Motherboard | G.Skill AEGIS 8GB (1 x 8GB) DDR3 | Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive | Palit GeForce GTX 970 4GB JetStream |

luqman95 #5 Posted 28 May 2015 - 08:55 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 36626 battles
  • 1,680
  • Member since:
    06-27-2012
Nasib HD download xbesar sgt, kalau x abis quota 
Spoiler


amade #6 Posted 28 May 2015 - 09:34 PM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,917
  • Member since:
    03-08-2012
Saya paling suka "assist ribbon", instant feedback jadi kita dapat tahu kalau kita scouting dengan betul atau tidak.


luqman95 #7 Posted 28 May 2015 - 10:49 PM

    Captain

  • Beta-Tester
  • 36626 battles
  • 1,680
  • Member since:
    06-27-2012

View Postamade, on 28 May 2015 - 09:34 PM, said:

Saya paling suka "assist ribbon", instant feedback jadi kita dapat tahu kalau kita scouting dengan betul atau tidak.

 

Tapi mcm kacau je :sceptic:

First game je aku terkejut ingat kena spot, rupanye benda baru, ceh


Spoiler


aken #8 Posted 28 May 2015 - 10:53 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 16775 battles
  • 124
  • [CURRY] CURRY
  • Member since:
    05-14-2012

View Postluqman95, on 28 May 2015 - 10:49 PM, said:

 

Tapi mcm kacau je :sceptic:

First game je aku terkejut ingat kena spot, rupanye benda baru, ceh

 

feel kot dpt ribbon critical.. tgk musuh makan bl-10 :v
Intel Core i5-4460 3.2GHz Quad-Core Processor | NZXT HAVIK 120 75.8 CFM CPU Cooler | MSI B85-G43 GAMING LGA1150 Motherboard | G.Skill AEGIS 8GB (1 x 8GB) DDR3 | Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive | Palit GeForce GTX 970 4GB JetStream |

CatOnFirez #9 Posted 29 May 2015 - 02:02 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,244
  • Member since:
    09-12-2012

View Postluqman95, on 28 May 2015 - 10:49 PM, said:

 

Tapi mcm kacau je :sceptic:

First game je aku terkejut ingat kena spot, rupanye benda baru, ceh

 

Untuk permulaan memanglah tak biasa lagi, lelama ok je tu nanti.

Ada sebarang isu / permasalahan semasa memuat turun update terbaru ini?



7thSign #10 Posted 29 May 2015 - 07:34 PM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 14645 battles
  • 71
  • Member since:
    06-24-2012
bila login contacts list loading lame sangat,patch sebelum ni tak pnah berlaku :facepalm:

ForkUrEyes #11 Posted 29 May 2015 - 07:52 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,784
  • Member since:
    07-23-2012

View Postluqman95, on 28 May 2015 - 10:49 PM, said:

 

Tapi mcm kacau je :sceptic:

First game je aku terkejut ingat kena spot, rupanye benda baru, ceh

 

Nood. :trollface:

Ribbon yg dok pop up tu mcm best je. Sbb skg baru kite leh tau yg enemy tu kite ke org lain yg spot. Assist damage pun same gak.


Hahahahahaha


lee672 #12 Posted 31 May 2015 - 12:36 PM

    Private

  • Member
  • 20127 battles
  • 1
  • Member since:
    11-01-2012
Kenapa versi baru ni gold kena sedut? damm senang2 jer orang sedut gold. tak guna beli.

Aiushtha #13 Posted 31 May 2015 - 02:15 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 27351 battles
  • 934
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    01-09-2013

Apesal Team battle kitaorang dah menang tapi dia tunjuk defeat saja..dari D sampai lah Ke A, semua defeat padahal kitaorang menang.

 

EG,


 

ForkUrEyes #14 Posted 31 May 2015 - 09:39 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,784
  • Member since:
    07-23-2012

View PostAiushtha, on 31 May 2015 - 02:15 PM, said:

Apesal Team battle kitaorang dah menang tapi dia tunjuk defeat saja..dari D sampai lah Ke A, semua defeat padahal kitaorang menang.

 

 Masalah problem ni...


Hahahahahaha





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users