Jump to content


Bulan Ramadhan telah tiba.

Puasa oii berbuka Sahur Jgn syok sgt Terawih

  • Please log in to reply
27 replies to this topic

ForkUrEyes #21 Posted 20 June 2015 - 04:17 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View PostMoA_Aircond, on 20 June 2015 - 04:16 PM, said:

Koorg kena rasa Bandung buih-buih aku buat.. haha.. baru tau terangkat mcm mane.. :D

 

https://www.facebook...&type=3

 

 

 

Kipas niaga bazar ke?

Hahahahahaha


TE_maaw_ #22 Posted 20 June 2015 - 04:46 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 37830 battles
  • 2,144
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View PostMoA_Aircond, on 20 June 2015 - 04:16 PM, said:

Koorg kena rasa Bandung buih-buih aku buat.. haha.. baru tau terangkat mcm mane.. :D

 

https://www.facebook...&type=3

 

 

 

delivery ada dop?
anta sebungkus dkt ktm ukm ok :great:

LiquidSnake #23 Posted 22 June 2015 - 02:53 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,210
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

View Postmaaw, on 20 June 2015 - 04:46 PM, said:

 

delivery ada dop?
anta sebungkus dkt ktm ukm ok :great:

 

Eh duduk area mana dah ni, ingatkan study dah abis?

ForkUrEyes #24 Posted 22 June 2015 - 03:45 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View PostLiquidSnake, on 22 June 2015 - 02:53 PM, said:

 

Eh duduk area mana dah ni, ingatkan study dah abis?

 

Repeat sem kot. :trollface:


Hahahahahaha


TE_maaw_ #25 Posted 22 June 2015 - 07:25 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 37830 battles
  • 2,144
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View PostLiquidSnake, on 22 June 2015 - 02:53 PM, said:

 

Eh duduk area mana dah ni, ingatkan study dah abis?

 

hujung minggu aku ada dkt sg buloh rika

 

View PostForkUrEyes, on 22 June 2015 - 03:45 PM, said:

 

Repeat sem kot. :trollface:

 

ok :(



LiquidSnake #26 Posted 23 June 2015 - 04:26 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,210
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

View Postmaaw, on 22 June 2015 - 07:25 PM, said:

 

hujung minggu aku ada dkt sg buloh rika

 

 

ok :(

 

Jom berbuka sama kalau boleh 

 

Hahaha apa kes repeat sem?



TE_maaw_ #27 Posted 26 June 2015 - 12:29 AM

    Major

  • Live Streamer
  • 37830 battles
  • 2,144
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View PostLiquidSnake, on 23 June 2015 - 04:26 PM, said:

 

Jom berbuka sama kalau boleh 

 

Hahaha apa kes repeat sem?

 

hmm tu la tengah fikir masa bila kena repeat sem ni :ohmy:

ForkUrEyes #28 Posted 26 June 2015 - 12:30 AM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View Postmaaw, on 26 June 2015 - 12:29 AM, said:

 

hmm tu la tengah fikir masa bila kena repeat sem ni :ohmy:

 

hahahahahahahahaha :teethhappy:

Hahahahahaha





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users