Jump to content


aku dah kena warning


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

jijo_1 #1 Posted 15 October 2015 - 02:49 PM

    Private

  • Member
  • 30041 battles
  • 1
  • Member since:
    02-02-2014
aku kena amaran sebab tnggalkan permainan.tapi pada masa yang sama skrin aku terhenti,tiada apa yg bergerak,so aku restart kembali pc aku....tak adil la kalau aku diberi amaran..

zaha #2 Posted 15 October 2015 - 02:58 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14332 battles
  • 4,027
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012

Kalau ko ada screenshot bagus gak.

 

Boleh membantu.

 

 


 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


bashotokoro #3 Posted 15 October 2015 - 05:56 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 25575 battles
  • 910
  • Member since:
    03-09-2012

Jgn risau sgt la.. teammate tak puas hati tgk ko tak gerak so diorang report. warning jer kira OK lg tu.

 

aku pon bnyk kali tinggal tank sbb parent panggil. tak kan nk biar diorang menjerit2 panggil. biadab namanya tu. so tinggal jer la



LiquidSnake #4 Posted 19 October 2015 - 07:09 PM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,230
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

View Postbashotokoro, on 15 October 2015 - 05:56 PM, said:

Jgn risau sgt la.. teammate tak puas hati tgk ko tak gerak so diorang report. warning jer kira OK lg tu.

 

aku pon bnyk kali tinggal tank sbb parent panggil. tak kan nk biar diorang menjerit2 panggil. biadab namanya tu. so tinggal jer la

 

Kalau boleh elakkan lah bermain macam tu sebab AFK point anda akan naik dan lama-lama boleh kena ban.

Kalau dc sekali dua sebab internet takpun ter AFK disebabkan masalah teknikal still ok cuma jangan lah selalu.

 

Cheers,

L.S



TE_maaw_ #5 Posted 19 October 2015 - 07:28 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 38020 battles
  • 2,146
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012
yang penting jgn sampai rika marah sudah la :hiding:

TangkiAir #6 Posted 20 October 2015 - 05:15 AM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

kena warning gitu je.. marah2 manja.. tak silap kdg2 bila selalu kena 1 hr ban kot? ntah check la ngan snake.. 

dari pengalam aritu ada sekali aku kena kot.. tapi tu lah paling kuat sejam je.. tak pengsan pun :)  main je bro.. ni game.. bukan real life yang nak ambik serius sgt. kalau kena ban terus pun takde hal dgn kehidupan kita. tgk je yang terer2 tu account ada 18 riban .. nama lain2.. hmm ntah la WG



Gunner7th #7 Posted 21 October 2015 - 10:45 PM

    Staff sergeant

  • Member
  • 21128 battles
  • 381
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-28-2013
bertabahlah :P

LiquidSnake #8 Posted 26 October 2015 - 01:13 AM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,230
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

View PostTangkiAir, on 20 October 2015 - 05:15 AM, said:

kena warning gitu je.. marah2 manja.. tak silap kdg2 bila selalu kena 1 hr ban kot? ntah check la ngan snake.. 

dari pengalam aritu ada sekali aku kena kot.. tapi tu lah paling kuat sejam je.. tak pengsan pun :)  main je bro.. ni game.. bukan real life yang nak ambik serius sgt. kalau kena ban terus pun takde hal dgn kehidupan kita. tgk je yang terer2 tu account ada 18 riban .. nama lain2.. hmm ntah la WG

 

Marah tidak ler, sistem tu auto detect, lagi kerap dan lama player AFK lagi lama lah hukuman yer, jadi nak berpesan dulu nanti ada pulak hantar tiket minta dibebaskan dari penjara hehe :bajan::trollface:

 

Cheers,

L.S






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users