Jump to content


Boring part 2


  • Please log in to reply
44 replies to this topic

TangkiAir #1 Posted 25 October 2015 - 04:45 AM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

Tgh bosan ni. tu aku saja buka new thread. Lama tgk forum msia takde aktiviti. Tak minat nak tulis, minat nak baca je.

Akhir2 ni kalau plat memang lebih peluang untuk menang kan?

Yang stabil tier tinggi je tgk, tier bawah memang bercelaru.

 

Saja je wat kat off topic, supaya leh menyeleweng.



K4izerr #2 Posted 25 October 2015 - 05:23 AM

    Captain

  • Member
  • 22252 battles
  • 1,093
  • Member since:
    11-30-2012
Well ok then

Spoiler

3 MoE ~~~ T67 - Pz. IV H - Pz. III/IV - T-34 - Cromwell - M6 - VK30.01P - T29 - Tiger 1 - Panther - T-34-3 - IS3 - IS3A - T-10

 

 


TE_maaw_ #3 Posted 25 October 2015 - 05:52 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 37830 battles
  • 2,144
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

tak jugak...solo dgn plat x banyak beza pun.

tapi kalau plat utk tier 5 ke bawah lagi effective dari high tier



LiquidSnake #4 Posted 26 October 2015 - 01:10 AM

    Captain

  • Administrator
  • 6989 battles
  • 1,210
  • [WG] WG
  • Member since:
    09-12-2012

View PostTangkiAir, on 25 October 2015 - 04:45 AM, said:

Tgh bosan ni. tu aku saja buka new thread. Lama tgk forum msia takde aktiviti. Tak minat nak tulis, minat nak baca je.

Akhir2 ni kalau plat memang lebih peluang untuk menang kan?

Yang stabil tier tinggi je tgk, tier bawah memang bercelaru.

 

Saja je wat kat off topic, supaya leh menyeleweng.

 

Tengok cara bermain macam mana, setengah orang menyerlah bila ada kengkawan sekali. At least kalo ada team mate mudah sikit nak berkomunikasi dan kerjasama nak kalahkan musuh.

 

Cheers,

L.S



TangkiAir #5 Posted 27 October 2015 - 11:53 AM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

 

aku ada 2-3 orang je kawan2 plat yang aku biasa main. tapi sejak ada baby ni aku solo je. clan pun takleh nak join.

 

Teringat awal2 main sebelum 8.6 dulu. Berdebar, sekarang ni lebih pada.. main je lah.



Trojaan #6 Posted 27 October 2015 - 01:38 PM

    Sergeant

  • Member
  • 17772 battles
  • 100
  • [HERO] HERO
  • Member since:
    10-16-2013
Bila lagi nak ada event dkt msia? lame dah tak event . . huhu

signature.png

 

"To make something special is to believe its special" : Kung Fu Panda

 


TangkiAir #7 Posted 27 October 2015 - 02:41 PM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013
baik event in game dari WG.. macam mission IS6 dulu. best gila aku rasa..

HEROS_PanZer_AssaSIN_MY #8 Posted 27 October 2015 - 06:39 PM

    Sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 15498 battles
  • 151
  • [HEROS] HEROS
  • Member since:
    04-29-2012

View PostTangkiAir, on 24 October 2015 - 08:45 PM, said:

Tgh bosan ni. tu aku saja buka new thread. Lama tgk forum msia takde aktiviti. Tak minat nak tulis, minat nak baca je.

Akhir2 ni kalau plat memang lebih peluang untuk menang kan?

Yang stabil tier tinggi je tgk, tier bawah memang bercelaru.

 

Saja je wat kat off topic, supaya leh menyeleweng.

 

Platoon jom Tangki :P

TangkiAir #9 Posted 28 October 2015 - 02:45 AM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

View PostPanzer_Assasin1999, on 27 October 2015 - 10:39 AM, said:

 

Platoon jom Tangki :P

 

Ada baby bang.. payah nak focus. Tgh focus ikut ko kang tetiba dia nangis dah terencat. Kalau solo boleh gak aku wat emergency stop ke... Ada time2 tertentu je bleh.

TangkiAir #10 Posted 29 October 2015 - 08:11 PM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

antara 183 dgn wtf 100 mana lagi bisa?

 



ForkUrEyes #11 Posted 29 October 2015 - 11:21 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012

View PostTangkiAir, on 29 October 2015 - 08:11 PM, said:

antara 183 dgn wtf 100 mana lagi bisa?

 

 

Wte xsyok. Mmg la nmpak OP dgn autoloader tu. Tp sekali kna spot, 2000hp tu xsmpai 5 saat boleh jd kosong. Pastu kalo dpt tembak abes satu clip, mesti kna serbu punya la. Tank ni tricky sikit nak main. Kna stay hidden pastu tembak bebanyak. 183 xtau xpnah main.

Hahahahahaha


TangkiAir #12 Posted 30 October 2015 - 11:59 AM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

183 ni kalau jumpa soft target macam lagi baik pakai gold la. wte tu ngeri arrr main.. memang aku takut. betul la dia tu glass cannon. pening kepala kena marah bila aku tembak jg100 dgn gold kena kat lower plate dia. dia mati pastu bebel kat aku tak abis. salah ke guna gold untuk 183? dah la aku ni noob, tak reti aim weakspot

 



ForkUrEyes #13 Posted 30 October 2015 - 01:42 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 24317 battles
  • 7,777
  • Member since:
    07-23-2012
Buat bodo je kalo org bebel kita pakai gold ammo. Bnda tu ada jual. Suma org boleh pakai. Dah tu pakai je la. Dia xnak pakai dia punya psl la hahaha

Hahahahahaha


TangkiAir #14 Posted 31 October 2015 - 07:35 AM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013

malam tadi teruk weh lag. ada sapa2 yang affected? aku memula tak perasaan sampai la jumpa salaar in game. dia pun kena gak. patut le tetiba aku rasa apa jadah tembak asik tak kena ni!!!!

 

kenapa el halluf ni orang semua gi a1-2? sampai semua gi situ.. kecuali arty je tak gi situ... kuikuikui.. bosan dah 10 kali main pun gitu gak.



crazyiz #15 Posted 31 October 2015 - 05:37 PM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 59986 battles
  • 31
  • Member since:
    12-06-2012
jom ramaikan channel malaysia..ahaks..:hiding:

zaha #16 Posted 31 October 2015 - 07:45 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 14302 battles
  • 4,027
  • [RPS] RPS
  • Member since:
    08-06-2012

View Postcrazyiz, on 31 October 2015 - 05:37 PM, said:

jom ramaikan channel malaysia..ahaks..:hiding:

 

^

 *R.I.P p0ndas*

#3006neverforget


HEROS_PanZer_AssaSIN_MY #17 Posted 31 October 2015 - 10:18 PM

    Sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 15498 battles
  • 151
  • [HEROS] HEROS
  • Member since:
    04-29-2012

View Postcrazyiz, on 31 October 2015 - 09:37 AM, said:

jom ramaikan channel malaysia..ahaks..:hiding:

 

hahaha ramai player Malaysia busy...macam aq niehh...nak run clan..nak belajor lagi..hoho pening ooooi :(

TangkiAir #18 Posted 01 November 2015 - 12:37 AM

    Sergeant

  • Member
  • 39618 battles
  • 237
  • Member since:
    03-26-2013
ko belajor mende tu panzer.. banyak benda tu yang leh belajor, tang mana? bab nikah kahwin ke? kuikuikui.. yang tu je aku tau.

GERONIMO #19 Posted 02 November 2015 - 07:16 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 35378 battles
  • 77
  • [VIP] VIP
  • Member since:
    05-19-2012

View PostPanzer_Assasin1999, on 31 October 2015 - 10:18 PM, said:

 

hahaha ramai player Malaysia busy...macam aq niehh...nak run clan..nak belajor lagi..hoho pening ooooi :(

 

Sama bro, tahun depan mari kita sama-sama ambil SPM...:great:

HEROS_PanZer_AssaSIN_MY #20 Posted 09 November 2015 - 11:29 AM

    Sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 15498 battles
  • 151
  • [HEROS] HEROS
  • Member since:
    04-29-2012

View PostTangkiAir, on 31 October 2015 - 04:37 PM, said:

ko belajor mende tu panzer.. banyak benda tu yang leh belajor, tang mana? bab nikah kahwin ke? kuikuikui.. yang tu je aku tau.

 

hahaha....bab pelajaran lah...masa depan :P




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users