Jump to content


Youtube/Twitch channels (Pemain Malaysia)


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

TE_maaw_ #1 Posted 02 November 2015 - 06:53 AM

    Major

  • Live Streamer
  • 37107 battles
  • 2,132
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

Aku perasan kebelakanggan ni ramai pemain malaysia yang ada youtube dgn twitch channel (wot/wows related). Bagi nak memudahkan dan mempromosikan channel anda semua, rasanya elok disediakan satu thread khas + untuk memeriahkan lagi komuniti malaysia punya bahagian. Jadi jangan segan silu, post link youtube/twitch channel anda di bawah, kalau nak promote (kenapa/apa kelebihan menonton channel anda) pun boleh.

 

Youtube:

 

 

Twitch:

 

Spoiler

 


Edited by TE_maaw_, 16 December 2016 - 06:12 AM.


amade #2 Posted 02 November 2015 - 07:03 AM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,900
  • Member since:
    03-08-2012
Ooooh, menarik!


Rantic #3 Posted 02 November 2015 - 09:21 AM

    Sergeant

  • Member
  • 16455 battles
  • 186
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    07-04-2014

Add me to the list pls. 

 

Channel URLs in the signature.

 

From KL, Malaysia.


Watch me play!

YouTube: Rantic's Replays. 80+ videos and counting!

Twitch LIVE 9pm +8GMT onwards: Massive gold giveaway to followers!


TE_maaw_ #4 Posted 02 November 2015 - 11:49 AM

    Major

  • Live Streamer
  • 37107 battles
  • 2,132
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012

View PostRantic, on 02 November 2015 - 09:21 AM, said:

Add me to the list pls. 

 

Channel URLs in the signature.

 

From KL, Malaysia.

 

kalau boleh provide link terus lagi senang :great:

KiSa_PresidentDiddy_MY #5 Posted 02 November 2015 - 12:00 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 27457 battles
  • 322
  • [RECO] RECO
  • Member since:
    07-23-2012
Terima kasih kepada maaw kerana memberi info kepada komuniti malaysia.. Support malaysia streamer dgn youtube..


 


Aiushtha #6 Posted 02 November 2015 - 03:26 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 27159 battles
  • 934
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    01-09-2013

Terima Kasih Maaw kerana membuka topic ini. http://wotlabs.net/sea/player/aiushtha (Nak share stats jugaklah walaupun buruk) 

 

Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/AiushthaAi

Twitter : https://twitter.com/VivyLaVida


Edited by Aiushtha, 02 November 2015 - 03:28 PM.

 

TE_maaw_ #7 Posted 02 November 2015 - 06:16 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 37107 battles
  • 2,132
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012
Harap dapat war2kan dekat yg lain (fb group banyak sangat). Selain tu bagi yang dah ada youtube channel, disarankan buat satu thread khas utk channel anda, jadi nanti kalau dah upload vid baru boleh update dekat situ.

NAIM_B0S25 #8 Posted 23 January 2016 - 04:10 PM

    Private

  • Member
  • 11527 battles
  • 2
  • Member since:
    05-15-2013
This My Link Channel Youtube: https://www.youtube....ks13Dj7NxhQb04Q
Please Support ^_^

SengaL #9 Posted 14 February 2016 - 07:34 PM

    Corporal

  • Member
  • 32821 battles
  • 28
  • [DOTM] DOTM
  • Member since:
    04-09-2013
Alamak Tertinggal Kereta api lah

AkuSengaL a.k.a SengaL
Youtube Channel: https://www.youtube....er/akusengalWoT
Blog : http://www.akusengal.com/

TE_maaw_ #10 Posted 14 February 2016 - 08:01 PM

    Major

  • Live Streamer
  • 37107 battles
  • 2,132
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012
biar lambat asalkan ada

HeavyDuty #11 Posted 09 May 2016 - 02:50 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 17375 battles
  • 46
  • [OWL] OWL
  • Member since:
    06-29-2012
tengs ;)

IronhideV8 #12 Posted 13 December 2016 - 10:34 AM

    Staff sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 23002 battles
  • 343
  • [HARM] HARM
  • Member since:
    09-21-2013

Hi.. Saya nak add YT dan Twitch channel juga. Random play videos and personal WOT experience.

 

** Ada juga video gameplay game lain. 

 

YT: https://www.youtube....eapFCH4jA8soAA 

- Support and subscribe to my Youtube channel please. Sedang berusaha untuk dptkan 100 subs.

 

Twitch: https://www.twitch.tv/ironhidev8

- Random stream. Tapi sekarang biasanya stream di Youtube Gaming je...

 


 

 


TE_maaw_ #13 Posted 16 December 2016 - 06:13 AM

    Major

  • Live Streamer
  • 37107 battles
  • 2,132
  • [DPS] DPS
  • Member since:
    03-08-2012
ok dah update...btw rajin2 ajak player my lain lepak dekat forum :great:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users