Jump to content


High Ping - Globe ISP


  • Please log in to reply
48 replies to this topic

goodending03 #1 Posted 03 February 2016 - 10:25 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 5801 battles
  • 10
  • Member since:
    03-13-2012
Mga ka tropa are you experiencing high ping right now with globe ISP. just last week I had a stable 99-105 ping. now im playing from 230 to 350 ping.. HELP!

Kalipulako #2 Posted 03 February 2016 - 11:08 PM

    Major

  • Beta-Tester
  • 49512 battles
  • 3,780
  • [MYTH] MYTH
  • Member since:
    03-09-2012
Yup, it started yesterday. My normal ping is around 70 but now it is 200+

 

World of Tanks Philippines Official Unofficial Facebook Group

OFFICIALLY RETIRED, HEMAN AND ALDWIN PLAYING MY ACCOUNT. IF ITS DOING WEIRD AND CHATTING LIKE HEMAN THEN IT IS HEMAN.


LaTrappeBlond #3 Posted 03 February 2016 - 11:13 PM

    Corporal

  • Member
  • 16677 battles
  • 45
  • Member since:
    02-28-2015
Same but with Sky Broadband :(

DrcMaxie #4 Posted 04 February 2016 - 12:56 AM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 20780 battles
  • 445
  • [-DSD-] -DSD-
  • Member since:
    08-15-2012
same sakin kahapon nag simula... 256 tlga constant.... sa wot lang ang high ping sa ibang apps ok naman

 


 


goodending03 #5 Posted 04 February 2016 - 01:07 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 5801 battles
  • 10
  • Member since:
    03-13-2012
I lost like more than 15 games now its really disappointing. I had to play just to complete the mission. We do have another ISP here at home but I had to use my 10 meters of Cat5 cable to get the connection when i tried it the ping goes down to 101-112 roughly. Is this a globe thing or what its really frustrating

DrcMaxie #6 Posted 04 February 2016 - 12:49 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 20780 battles
  • 445
  • [-DSD-] -DSD-
  • Member since:
    08-15-2012

actually, only wot has a high ping this time. other than that. my internet is all fine...

 


 


 


Fulmin #7 Posted 04 February 2016 - 04:51 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 24160 battles
  • 513
  • Member since:
    09-21-2012
Still high ping parin???

DrcMaxie #8 Posted 04 February 2016 - 09:34 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 20780 battles
  • 445
  • [-DSD-] -DSD-
  • Member since:
    08-15-2012

yup 251 sakin ngaun

 


 


 


jpxerxes_24 #9 Posted 04 February 2016 - 11:13 PM

    Staff sergeant

  • Member
  • 49781 battles
  • 426
  • [CROWN] CROWN
  • Member since:
    11-08-2012
Globe has changed their routing it's why the ping is high atm.

Fulmin #10 Posted 05 February 2016 - 04:13 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 24160 battles
  • 513
  • Member since:
    09-21-2012
seems the data goes to hong kong then all the way down to sydney or sydney to HK before arriving in singapore ... lol

rvcabalida1998 #11 Posted 05 February 2016 - 02:15 PM

    Private

  • Member
  • 11823 battles
  • 6
  • Member since:
    04-08-2014
Also experiencing lag here. 90-100ms jumped to 200-300 or even worse 700+. Damn.

 


animalistix #12 Posted 05 February 2016 - 10:11 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 13842 battles
  • 71
  • Member since:
    03-13-2012

I thought I was alone. Minsan na nga lang ako makapaglaro tapos ganito pa amp -_-

Fulmin #13 Posted 05 February 2016 - 10:37 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 24160 battles
  • 513
  • Member since:
    09-21-2012
ok it seems i found a solution pm me your emails address and i will refer u for discount 40$ only 1.8kPHP for 1year
on garage it is still 600ms but my ping is now back at 70ms when i enter the battle.

http://www.killping.com/

goodending03 #14 Posted 05 February 2016 - 10:59 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 5801 battles
  • 10
  • Member since:
    03-13-2012
This is really disappointing im at my wits end now and im planning in buying either the mutz or patton Kr. but cant play with this connection T_T . BTW @Fulmin u cant recieve anymore message here is my email goodending03@gmail.com. im willing to take your offer/help

Edited by goodending03, 05 February 2016 - 11:01 PM.


Fulmin #15 Posted 05 February 2016 - 11:06 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 24160 battles
  • 513
  • Member since:
    09-21-2012
ok im gonna refer u.. this is better and way cheaper than wtfast which gives me higher ping instead of lowering it

...

Fulmin #16 Posted 05 February 2016 - 11:12 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 24160 battles
  • 513
  • Member since:
    09-21-2012
check ur email :girl:

KaiserPhantasma #17 Posted 06 February 2016 - 05:20 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 22388 battles
  • 34
  • [FURY] FURY
  • Member since:
    08-31-2012

View Postjpxerxes_24, on 04 February 2016 - 03:13 PM, said:

Globe has changed their routing it's why the ping is high atm.

 

"changed" so meaning its not going back to 100 ping again? or they are just fixing something? either way @$E#%#@$#$@!#$#%$##E$%$#$E$%

goodending03 #18 Posted 07 February 2016 - 12:11 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 5801 battles
  • 10
  • Member since:
    03-13-2012
thanks for killping fulmin. But I had it. unless someone from globe can explain us whats going on. im going to  change isp. my lock in period of 2 years is up this feb 9. 

jpxerxes_24 #19 Posted 07 February 2016 - 04:35 PM

    Staff sergeant

  • Member
  • 49781 battles
  • 426
  • [CROWN] CROWN
  • Member since:
    11-08-2012

View PostKaiserPhantasma, on 06 February 2016 - 05:20 PM, said:

 

"changed" so meaning its not going back to 100 ping again? or they are just fixing something? either way @$E#%#@$#$@!#$#%$##E$%$#$E$%

 

Depends but it has happened to me with PLDT before and i used WTFast back then but since WTFast is paid now no other alternatives for me. It's not entirely sure, I complained to Globe about it but they keep on insisting nothing is wrong.

DrcMaxie #20 Posted 07 February 2016 - 10:27 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 20780 battles
  • 445
  • [-DSD-] -DSD-
  • Member since:
    08-15-2012
im using WTFast 250ms going to 90-120ms.. but still disapointed. sorting to Gns program instead of the normal connection... hope globe or wot address this issue..

Edited by DrcMaxie, 07 February 2016 - 10:28 PM.

 


 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users