Jump to content


Kenapa saya tidak boleh nak membeli in-game gold/doubloons?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Irken_Kimi97 #1 Posted 31 December 2016 - 12:00 AM

    Corporal

  • Member
  • 3749 battles
  • 47
  • [MVPJR] MVPJR
  • Member since:
    12-02-2012
Baru2 sy cube nak beli gold utk WoT n doubloons utk WoWs tp yg peliknye dulu bleh je sy beli dgn mobile payment. Tp skrang die tulis "Service cannot be resolved". Apa yg sy patut buat memandangkn ini je cara sy bleh beli gold?

Attached Files

  • Attached File   Untitled.jpg   53.92K


amade #2 Posted 31 December 2016 - 01:15 AM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,906
  • Member since:
    03-08-2012

Centili to apa? Tak pernah dengar pun. Boleh percaya ke?

 

Cuba buat bayaran melalui kaedah-kaedah yang sedia ada dari Premium Shop yang rasmi. Elakkan daripada membeli daripada 3rd party site.



Irken_Kimi97 #3 Posted 31 December 2016 - 01:38 AM

    Corporal

  • Member
  • 3749 battles
  • 47
  • [MVPJR] MVPJR
  • Member since:
    12-02-2012
Sy nk beli dr Premium shop itulah. Die tulis 'Mobile payment provided by Centili". Sy dah xtau mcm mane nk beli gold

Lordip #4 Posted 31 December 2016 - 04:00 AM

    Private

  • Member
  • 6183 battles
  • 7
  • Member since:
    10-31-2012

View PostIrken_Kimi97, on 31 December 2016 - 01:38 AM, said:

Sy nk beli dr Premium shop itulah. Die tulis 'Mobile payment provided by Centili". Sy dah xtau mcm mane nk beli gold

 

Bole guna kad debit bank yng ada logo MyDebit tu. 

amade #5 Posted 31 December 2016 - 08:51 AM

    Benign Troll

  • Forum Moderator
  • 2015 battles
  • 2,906
  • Member since:
    03-08-2012

View PostIrken_Kimi97, on 31 December 2016 - 01:38 AM, said:

Sy nk beli dr Premium shop itulah. Die tulis 'Mobile payment provided by Centili". Sy dah xtau mcm mane nk beli gold

 

Oooh, tak perasan pula ada opsyen tu. Saya biasa guna PayPal, atau kalau terpaksa, guna MOLPoint. Dulu pernah guna mobile (lain service), tapi kurang reliable.


wakjoni #6 Posted 08 January 2017 - 12:05 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 14972 battles
  • 306
  • Member since:
    08-31-2012
mana admin, tido ke

azls73 #7 Posted 10 January 2017 - 09:23 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 27769 battles
  • 390
  • Member since:
    06-07-2012

View Postamade, on 31 December 2016 - 01:15 AM, said:

Centili to apa? Tak pernah dengar pun. Boleh percaya ke?

 

Cuba buat bayaran melalui kaedah-kaedah yang sedia ada dari Premium Shop yang rasmi. Elakkan daripada membeli daripada 3rd party site.

 

aku dah beli,,beratus,,gold,,from centili,,,rm 5- rm 10,,,ikut budget lah,,,buy gold ala cart utk removing,,equiptment !!

7thSign #8 Posted 01 February 2017 - 01:10 AM

    Corporal

  • Community Contributor
  • 14645 battles
  • 71
  • Member since:
    06-24-2012
kalau tak boleh guna centili boleh cuba kaedah lain. kalau nak guna centili jugak cuba lagi nanti




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users