Jump to content


How to copy WOT Folder and paste to another Computer

Computer World of Tanks

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

emil256 #1 Posted 04 March 2017 - 01:47 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 4142 battles
  • 6
  • Member since:
    08-21-2012
I don't wanna spend a Time again for 6hours downloading the WOT game,
I don't know how to copy the game folder, what USB GB size i need to copy
the entire Game please help. and where to paste it?


~Thanks for helping.

MagicalFlyingFox #2 Posted 04 March 2017 - 01:50 PM

    Destroyer of Tier 6 CW

  • Beta-Tester
  • 33043 battles
  • 13,606
  • [YETI] YETI
  • Member since:
    10-03-2012
ctrl+c WorldOfTanks folder in the games folder in your hard drive. gonna need an external HDD

http://www.theuselessweb.com/

 A. Guy on 02 June 2018 - 12:40 AM, said:

Destroyer of Tier 6 CW... says it all about you.


emil256 #3 Posted 04 March 2017 - 01:50 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 4142 battles
  • 6
  • Member since:
    08-21-2012
ermm i have a 32GB usb .-. help.

Bounty #4 Posted 04 March 2017 - 01:55 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 13122 battles
  • 540
  • [NZAD] NZAD
  • Member since:
    12-11-2012

View Postemil256, on 04 March 2017 - 04:50 PM, said:

ermm i have a 32GB usb .-. help.

 

My World of Tanks file size at the current moment is: 27.4 GB.

 

Hopefully this helps you,

 

Cheers,

Bounty


 

 


emil256 #5 Posted 04 March 2017 - 01:59 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 4142 battles
  • 6
  • Member since:
    08-21-2012

View PostBounty, on 04 March 2017 - 01:55 PM, said:

 

My World of Tanks file size at the current moment is: 27.4 GB.

 

Hopefully this helps you,

 

Cheers,

Bounty

 

ow thanks, btw where i will paste the game?

MagicalFlyingFox #6 Posted 04 March 2017 - 02:05 PM

    Destroyer of Tier 6 CW

  • Beta-Tester
  • 33043 battles
  • 13,606
  • [YETI] YETI
  • Member since:
    10-03-2012
i have a 64gb usb and it didn't let me copy it O_o

http://www.theuselessweb.com/

 A. Guy on 02 June 2018 - 12:40 AM, said:

Destroyer of Tier 6 CW... says it all about you.


teysanook #7 Posted 04 March 2017 - 03:23 PM

    Major

  • Senior Moderator
  • 32383 battles
  • 3,174
  • [T1RKX] T1RKX
  • Member since:
    03-09-2012

View PostMagicalFlyingFox, on 04 March 2017 - 01:05 PM, said:

i have a 64gb usb and it didn't let me copy it O_o

 

Your usb has FAT32 file system?

มองหารหัสเชิญชวนอยู่หรือกรอกรหัสนี้ไปสิ TANKSANOOK สมัครบัญชีใหม่ได้ที่ https://asia.wargaming.net/registration/th/ อย่าลืมกด "มีรหัสเชิญ?" เพื่อใส่รหัสด้วยนะ

ประสบปัญหาเกี่ยวกับตัวเกม หรือต้องการติดต่อกับทางทีมงานอย่างนั้นหรือ ภาษาไทยก็มีให้บริการนะ เข้าไปดูได้ที่ ช่องทางติดต่อทีมงานเมื่อพบปัญหาผ่านทางศูนย์บริการลูกค้าและ Discord ทางการ

หากมีปัญหาการเชื่อมต่อ ไม่ว่าจะถูกตัดออกจากเซิร์ฟเวอร์ แล็ก หรือกระตุก ขอให้ดูที่ ประสบปัญหาการเชื่อมต่ออยู่หรือ มาอ่านกระทู้นี้ก่อน

กำหนดเวลาปิดดูแลบำรุงประจำสัปดาห์ของ World of Tanks ภูมิภาคเอเชีย ดูได้ที่ กำหนดเวลาการปิดบำรุงดูแลเซิร์ฟเวอร์ประจำสัปดาห์

 

เข้าร่วมพูดคุยกับทีมงานหรือผู้เล่นไทยได้ที่ Discord ทางการของ World of Tanks APAC ช่อง 'ภาษาไทย' หรือได้ที่่ช่องสนทนาภายในตัวเกม WoTTH

 

หากพบการกระทำผิดกฎเกม อย่าลังเลที่จะส่งแจ้งมาได้ทางข้อความส่วนตัว (Private Message)

 

ทีมงานผู้ดูแลกระดานสนทนาภาษาไทย

teysanook - Senior moderator

_Shimada_Arisu_ - Moderator

Causider - Moderator

Yoriya - Moderator

 

อย่าลังเลที่จะติดต่อพวกเขาหากคุณกำลังประสบกับปัญหา หรือต้องการความช่วยเหลือในด้านใดก็ตาม :honoring:


Meverick #8 Posted 04 March 2017 - 09:04 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 56127 battles
  • 875
  • Member since:
    06-10-2013

View Postemil256, on 04 March 2017 - 11:29 AM, said:

 

ow thanks, btw where i will paste the game?

 

Yes the Game folder, also try to keep the same path. eg. if it was C:\Games in older computer keep it same in new computer. 

kersh #9 Posted 05 March 2017 - 04:50 AM

    The Salt Mine

  • Member
  • 23876 battles
  • 149
  • [PERTH] PERTH
  • Member since:
    11-29-2012
Maybe try deleting your replays

stewiejp #10 Posted 05 March 2017 - 06:32 AM

    #GetOnBoard

  • Community Contributor
  • 44656 battles
  • 1,653
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    06-30-2013

I regularly copy old clients (before a patch) onto another hard drive - the method works as described above (simply copy and paste the WoT folder in its entirety). Yes, deleting replays and screenshots will make it a bit smaller however replay files are pretty small. 

It should not matter which drive (C etc) you go for, doesn't affect me in the slightest. 

 

Maybe format the USB stick then try copying it on there. Can't see why it would not work other than the FAT32 system.


                                                   #GetOnBoard Studios  -  Where the magic happens - www.youtube.com/c/stewiejp   www.twitch.tv/stewiejp  

                                                                                              


neokai #11 Posted 06 March 2017 - 09:42 AM

    hunts pixels from red line

  • Senior Moderator
  • 41355 battles
  • 8,420
  • Member since:
    06-07-2013

Moved to a more appropriate sub-forum.

 

~neokai


Spoiler

ugottabekittenme #12 Posted 06 March 2017 - 07:37 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 666 battles
  • 967
  • [BLAZE] BLAZE
  • Member since:
    04-12-2015
You also need to make sure that direct X is installed. Start the launcher so it does the required checks, then once it starts to download close it and then copy the contents of the Updates folder from one computer to the next (or just the whole game folder). Run again and it will see the install/program files are there and load the game.

xXRainbowAssassinx #13 Posted 06 March 2017 - 11:21 PM

    No hOpE left.

  • Member
  • 27197 battles
  • 4,817
  • [REHAB] REHAB
  • Member since:
    07-13-2014
It would be a better idea to buy an external (USB) hard drive and copy it to that than to use a USB flash stick. You'll have more room as well, so you can store multiple versions of WoT to watch older replays if you want to.

Edited by Proloser, 06 March 2017 - 11:21 PM.


SadSack #14 Posted 27 April 2017 - 11:44 PM

    Staff sergeant

  • Beta-Tester
  • 18451 battles
  • 250
  • [PERTH] PERTH
  • Member since:
    08-24-2012

I tried this tho had to put in E:/games as drive C: does not have the necessary space.

trying to start the game I got constant 'side by side config errors'.

So I tried adding the -integrity_default_client to game shortcut, but now the client  starts downloading the whole ~35GB or whatever again - which is exactly what I was trying to avoid!

so i tried transferring the files again, its so slow takes hours now i keep getting 'you need permission from the computers administrator to do this' errors. I checked i am indeed logged in as admin!

 

nvm i got fedup and pulled the hard drive out and stuck it in the new pc and transferred the files like that. now it's working and it took 5 min instead of over an hour via ethernet hyper-V adapter

 


Edited by SadSack, 28 April 2017 - 12:02 PM.

 

please remove premium ammo from random battles


IVORK #15 Posted 28 April 2017 - 01:24 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13962 battles
  • 951
  • Member since:
    09-21-2012

It'd be worth deleting the contents of your Updates, replays, screenshots and res_mods\0.9.17.1 folder if you don't have enough room. 

These are all extra, and especially the install folder is not needed. 

 

The install folder only exists so as to store the files so other people can seed them off of you in turn causing you to use more internet & lag.

 

Else there is no harm in doing it in sections. Alternatively you can set it up as a network drive and copy it. (Assuming they're connected to the same router).


Edited by IVORK, 28 April 2017 - 01:29 PM.

*Online interactions not rated by the SERB






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users