Jump to content


Login account


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Ken_1907 #1 Posted 07 April 2017 - 03:17 PM

    Private

  • Member
  • 8761 battles
  • 2
  • Member since:
    10-14-2016
Hi bro!
I logged in with G + account. Now that I want to login with account and password, then how do I do? Thanks!

wasaabi #2 Posted 07 April 2017 - 04:11 PM

    This Dude Abides

  • Senior Moderator
  • 22238 battles
  • 6,725
  • [HMB] HMB
  • Member since:
    07-15-2012
Use the email address you registered with as your account name and the password you chose at the time of registration.

The Dude abides.

 
Spoiler

 


Ken_1907 #3 Posted 07 April 2017 - 04:59 PM

    Private

  • Member
  • 8761 battles
  • 2
  • Member since:
    10-14-2016

View Postwasaabi, on 07 April 2017 - 04:11 PM, said:

Use the email address you registered with as your account name and the password you chose at the time of registration.

 

I forgot my password. I will reinstall. Thank you very much!

Meverick #4 Posted 07 April 2017 - 10:49 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 54294 battles
  • 873
  • Member since:
    06-10-2013

View PostKen_1907, on 07 April 2017 - 02:29 PM, said:

 

I forgot my password. I will reinstall. Thank you very much!

 

How can reinstall solve the problem? Write to support in that case

BruceAlmighty1 #5 Posted 25 June 2017 - 05:13 PM

    Corporal

  • Member
  • 11848 battles
  • 14
  • Member since:
    02-08-2016

I don't know how to use this forum site so I'm not sure if I'm on the right page, but here I go:

 

I'm wondering if I can log into WoT without having to type in my email address and password each time....a real drag!

In contrast I've just started playing World of Warships and I'm very pleased that it stores my details so I don't have to retype them each time....why doesn't WoT do this? WoW has the little "Save my password" box to tick, but Tanks doesn't.

 

Can anyone help me with this annoying first-world problem please?

 

Cheers

 

 



Ensign_Brendoonigan #6 Posted 26 June 2017 - 06:41 AM

    Staff sergeant

  • Member
  • 5767 battles
  • 468
  • Member since:
    05-25-2016

Yes. I noticed the same thing as well. I just use the WG login as i always have either the WoWS forum open or this one. It simply checks your name and password as they're the same.

 

No idea why they didn't think to do the same thing as it's heaps easier to log in on WoWS...

 

Yell if you need help on WoWS or want to div. If I'm not doing ST stuff I'll happily div up.

 

 

Ensign 


Edited by Ensign_Brendoonigan, 26 June 2017 - 06:44 AM.

Ensign

To Leopard 1, or not to Leopard 1 is the question!

British Line (Conqueror & Challenger), Chinese Lines (T34-2, 111 5A & WZ-131), French Line (AMX M4 mle. 45), German Line (Leopard PTA), Italian Line (P43.ter). 

2nd MOE: PZ III/IV, T-34


Profanisaurus #7 Posted 26 June 2017 - 06:52 AM

    le sigh

  • Member
  • 2017 battles
  • 4,343
  • [PBFG] PBFG
  • Member since:
    02-19-2013
The default client for ASIA doesn't have it because there are so many internet cafe players and it provided a security risk.  If you look in the mods section of this forum there is a mod that will do it for you or most of the main modpacks (like Aslains) have it as an option.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users