Jump to content


August Cable issues please post or discuss here

latency lag ping servers

  • Please log in to reply
230 replies to this topic

buntoy561 #21 Posted 29 August 2017 - 05:21 PM

    Sergeant

  • Beta-Tester
  • 81543 battles
  • 201
  • [P__C] P__C
  • Member since:
    06-27-2012
Nope, still not fixed for me. Premium time going by unused....

Conqueror_91 #22 Posted 29 August 2017 - 05:27 PM

    Epitome of bad decisions

  • Member
  • 51506 battles
  • 258
  • [CHN] CHN
  • Member since:
    04-02-2014

Played 1 game today, and i can say it has gotten much worst.

Spoiler

edit: added pingplotter


Edited by aldwin97, 29 August 2017 - 05:40 PM.


BadTeddy #23 Posted 29 August 2017 - 06:33 PM

    Corporal

  • Member
  • 40858 battles
  • 84
  • [SNAFU] SNAFU
  • Member since:
    12-16-2012
Connected via Internode Adelaide here:

Attached Files

  • Attached File   pingplot.png   134.66K


Elphaba #24 Posted 29 August 2017 - 07:07 PM

    Private

  • Beta-Tester
  • 995 battles
  • 2,573
  • Member since:
    01-13-2013
http://www.samuitimes.com/broken-undersea-aag-cable-slows-internet-across-southeast-asia/
^ One possible cause of the issue. Not limited to VN, also confirmed affecting PH.

Angus775n #25 Posted 29 August 2017 - 07:12 PM

    Sergeant

  • Member
  • 60787 battles
  • 207
  • [PRC] PRC
  • Member since:
    01-24-2013
[IMG]http://i63.tinypic.com/s0vcj9.png[/IMG]

Conqueror_91 #26 Posted 29 August 2017 - 07:16 PM

    Epitome of bad decisions

  • Member
  • 51506 battles
  • 258
  • [CHN] CHN
  • Member since:
    04-02-2014

View PostElphaba, on 29 August 2017 - 07:07 PM, said:

http://www.samuitimes.com/broken-undersea-aag-cable-slows-internet-across-southeast-asia/
^ One possible cause of the issue. Not limited to VN, also confirmed affecting PH.

 

"The latest updates regarding the most recent damage to the cable suggests that it could be more than one month before the cable is fully repaired "
Rip prem time.

Angus775n #27 Posted 29 August 2017 - 07:20 PM

    Sergeant

  • Member
  • 60787 battles
  • 207
  • [PRC] PRC
  • Member since:
    01-24-2013
[IMG]http://i65.tinypic.com/11ugj89.png[/IMG]

Edited by Angus775n, 29 August 2017 - 07:22 PM.


Napalmer #28 Posted 29 August 2017 - 07:22 PM

    Objectionable Individual

  • Community Contributor
  • 48025 battles
  • 2,731
  • [YETI] YETI
  • Member since:
    09-20-2012

Double my normal ping during a CW game.

 

Unplayable.

 

Please freeze CW and CW missions until the Latency is fixed. It's going to be impossible to be competitive otherwise, and clans will fall in rank significantly.

 

Rip chances of earning a Type 62 from the Anniversary contest. Not going to be able to earn enough tokens in the last few days with this horrid ping.


Edited by Napalmer, 29 August 2017 - 07:52 PM.

3-Marked Tanks: Chaffee, Pz. T25, T37, Hellcat, T78, WZ-131G FT, AMX 12T, Cromwell, Skoda T25, SU-100, WZ-131G FT, IS-3, T-54, T-10, T57 Heavy, Object 140, IS-7, E100, Maus, Centurion Action X, Super Conqueror,

AMX 50B, STB-1

Twitch.tv/TheNapalmer

Interested in ANZ Frontlines? Join the discord HERE and join the nightly games!


stewiejp #29 Posted 29 August 2017 - 07:25 PM

    #GetOnBoard

  • Community Contributor
  • 44384 battles
  • 1,642
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    06-30-2013

[img]http://i.imgur.com/5zopwaR.png[/img]

 

20 or 30 reporting similar about now


                                                   #GetOnBoard Studios  -  Where the magic happens - www.youtube.com/c/stewiejp   www.twitch.tv/stewiejp  

                                                                                              


Angus775n #30 Posted 29 August 2017 - 07:32 PM

    Sergeant

  • Member
  • 60787 battles
  • 207
  • [PRC] PRC
  • Member since:
    01-24-2013

http://imgur.com/a/S1xWF

 

yep, looks bad


Edited by Angus775n, 29 August 2017 - 07:39 PM.


jumphonner #31 Posted 29 August 2017 - 07:37 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 55090 battles
  • 605
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    10-10-2012

http://imgur.com/a/9Qn5r

 

What happened around 9.20pm AEST? Ping went from 110/120 to 300+ with massive packet loss


Muted till 9 December 2019

2 MoE: KV220-2, KV1, Churchill III, Matilda IV, SU100, SU85i, T14, Ram II, M4A2E4, T67, Excelsior

As seen on StewieJP TV. #getonboard

Skrublord! Not another cent WG. Former Wallet Warrior.


Flying_Elite #32 Posted 29 August 2017 - 07:40 PM

    Always blame Hema!

  • Moderator
  • 30144 battles
  • 1,874
  • [YETI] YETI
  • Member since:
    06-13-2013

   

     

Spoiler

 


cplripley #33 Posted 29 August 2017 - 07:50 PM

    Sergeant

  • Council of Armored Forces
  • 34859 battles
  • 175
  • [PERTH] PERTH
  • Member since:
    03-16-2013
Why would an America to Asia cable issue affect Australia ping like this?
BUFF THE AC1 SENTINEL!,  gun and speed.

XXMajor_74NKxX #34 Posted 29 August 2017 - 07:54 PM

    Corporal

  • Member
  • 3209 battles
  • 13
  • Member since:
    08-12-2013

G'day all I'm back!!

I was on an older thread a while back that I posted (http://forum.worldoftanks.asia/index.php?/topic/67716-high-ping-problem/#topmost) 
Today its happening AGAIN! My ping is crazy high, and after a quick tracert call to 92.223.16.65 I can see that, yet again, telstra is at it again  with the crappy services. 

I am so fed up with the extremely poor quality connection to wot servers. 
I know it isn't the fault of Wot, but holy crap how I am supposed to enjoy a game where every couple of months the connection between me and the servers is broken. 
I thought they fixed this problem? 
Anyway, I needed to vent and I came here to do so. If anyone has any info to this again it would be greatly appreciated! :D 
Ping on Discord is 67ms
Here is my Tracert:
 

C:\Users\*******>tracert 92.223.16.65

Tracing route to sg2-sl-a65.fe.core.pw [92.223.16.65]
over a maximum of 30 hops:

  1     4 ms     3 ms     2 ms  Budii.iiNet [10.1.1.1]
  2    18 ms    18 ms    18 ms  lo0.bras1.per4.on.ii.net [150.101.32.133]
  3    17 ms    19 ms    19 ms  ae18.cr1.per1.on.ii.net [150.101.35.237]
  4    19 ms    20 ms    21 ms  203.8.179.1
  5    19 ms    19 ms    19 ms  Bundle-Ether13.wel-edge902.perth.telstra.net [165.228.23.133]
  6    19 ms    19 ms    21 ms  bundle-ether2.pie-edge902.perth.telstra.net [203.50.6.187]
  7    21 ms    19 ms    18 ms  bundle-ether7.pie-core1.perth.telstra.net [203.50.6.188]
  8    31 ms    19 ms    23 ms  gigabitethernet0-7-0-0.pthp-core01.perth.net.reach.com [203.50.13.246]
  9    72 ms    69 ms    68 ms  i-0-1-0-19.sydo-core03.bi.telstraglobal.net [202.84.143.141]
 10    77 ms    76 ms     *     i-0-5-0-3.sydp-core02.bi.telstraglobal.net [202.84.223.17]
 11   222 ms   222 ms   223 ms  i-0-5-0-6.siko-core03.bx.telstraglobal.net [202.84.143.190]
 12   260 ms   258 ms   258 ms  i-0-0-0-7.hkhh-core02.bx.telstraglobal.net [202.84.249.121]
 13   290 ms   289 ms   290 ms  i-0-2-0-13.istt-core02.bx.telstraglobal.net [202.84.136.206]
 14   302 ms   302 ms   306 ms  i-0-0-1-0.istt03.bi.telstraglobal.net [202.84.243.94]
 15   317 ms   315 ms     *     unknown.telstraglobal.net [202.127.73.118]
 16     *        *      289 ms  sg2-n5596-fe-1-vl231.fe.core.pw [92.223.116.163]
 17   289 ms   291 ms   289 ms  sg2-sl-a65.fe.core.pw [92.223.16.65]

Trace complete.



TrinityShock #35 Posted 29 August 2017 - 07:55 PM

    Staff sergeant

  • Member
  • 28863 battles
  • 337
  • Member since:
    02-14-2014

too much packet loss, not worth playing or paying.


AC-1 Sentinel needs Buffing NOW

 

Hate the wheelies, remove them.

 

I don't play arty anymore since the nerf, but then again I haven't given WG any more money since then either.


camdy #36 Posted 29 August 2017 - 07:58 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 26632 battles
  • 619
  • [CAMDY] CAMDY
  • Member since:
    08-09-2012

looks like its happening at perth well at least with telstra anyway.

 

started mid game well done telstra :facepalm:

Spoiler


 


Edited by camdy, 29 August 2017 - 07:59 PM.


senseiJ #37 Posted 29 August 2017 - 08:02 PM

    Private

  • Member
  • 15069 battles
  • 5
  • [K-I-A] K-I-A
  • Member since:
    11-09-2013

bad from NZ tonight similar to the above reports and all Clan members report similar and they're based in Aus.

 

ping to wot servers is over 300ms

 

wot is unplayable....

 

 

 

 

 



ctank101 #38 Posted 29 August 2017 - 08:03 PM

    Private

  • Member
  • 11924 battles
  • 5
  • Member since:
    08-10-2013
Yes mine is Telstra NBN, same traceroute result. Yesterday ping was just 80-90ms, now it's 280+ms and frequent packet loss, only to WOT asia (Singapore)...

Conqueror_91 #39 Posted 29 August 2017 - 08:04 PM

    Epitome of bad decisions

  • Member
  • 51506 battles
  • 258
  • [CHN] CHN
  • Member since:
    04-02-2014

View Postcplripley, on 29 August 2017 - 07:50 PM, said:

Why would an America to Asia cable issue affect Australia ping like this?

 

the part that broke was somewhere in the vn to hk route.
judging from this gif, it could be anywhere in the south china sea.



SandgroperWA #40 Posted 29 August 2017 - 08:07 PM

    Sergeant

  • Member
  • 36478 battles
  • 140
  • [STOMP] STOMP
  • Member since:
    09-18-2012

3    23 ms    24 ms    23 ms  150.101.35.196
  4    23 ms    23 ms    23 ms  203.8.179.1
  5    24 ms    23 ms    24 ms  Bundle-Ether13.wel-edge902.perth.telstra.net [165.228.23.133]
  6    24 ms    23 ms    24 ms  bundle-ether2.pie-edge902.perth.telstra.net [203.50.6.187]
  7    23 ms    27 ms    26 ms  bundle-ether7.pie-core1.perth.telstra.net [203.50.6.188]
  8    23 ms    23 ms    23 ms  tengige0-5-1-0.pthp-core01.perth.net.reach.com [203.50.13.254]
  9    77 ms    77 ms    75 ms  i-0-1-0-19.sydo-core03.bi.telstraglobal.net [202.84.143.141]
 10    81 ms    80 ms    82 ms  i-0-5-0-3.sydp-core02.bi.telstraglobal.net [202.84.223.17]
 11   199 ms   198 ms   198 ms  i-0-5-0-6.siko-core03.bx.telstraglobal.net [202.84.143.190]
 12   292 ms     *      288 ms  i-0-5-2-0.hkhh-core02.bx.telstraglobal.net [202.84.144.74]
 13   291 ms   291 ms   291 ms  i-0-2-0-1.istt-core02.bx.telstraglobal.net [202.84.249.162]
 14   296 ms   292 ms   291 ms  i-0-0-1-0.istt03.bi.telstraglobal.net [202.84.243.94]
 15     *      295 ms     *     unknown.telstraglobal.net [202.127.73.118]
 16     *        *      294 ms  sg2-n5596-fe-1-vl231.fe.core.pw [92.223.116.163]
 17     *      290 ms   289 ms  sg2-sl-a66.fe.core.pw [92.223.16.66]

 

So also looks like the SEA-ME-WE_3​ is down again.







1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users