Jump to content


Bug Report

Bug settings

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

poorboy #1 Posted 02 July 2017 - 04:19 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 14854 battles
  • 37
  • [FORCE] FORCE
  • Member since:
    09-22-2012
Perhaps this is relatively minor, but it's a bug nonetheless. After trying the new bootcamp mode, all of my settings (bar graphics settings) were reset to default. Garage, reticle, in-game enemy and friendly indicators, minimap, damage log, etc. All of them were reset.

rsz_forum_sig.jpg 

Beware the Tetrarch.

 


kangacub #2 Posted 02 July 2017 - 08:56 PM

    Corporal

  • Member
  • 8151 battles
  • 11
  • [-ANR-] -ANR-
  • Member since:
    03-17-2016

I was driving the AMX 13 105 and the first reload I completed had the final few seconds of auto loader sound effects on constant repeat until I fired. The bug repeated itself later on in the game but not straight away, it was probably the fourth or fifth reload.


 

Thanks



RhinoGamer002 #3 Posted 05 July 2017 - 12:57 PM

    Private

  • Member
  • 1108 battles
  • 1
  • Member since:
    09-30-2016
I'm having severe issues with settings, 1. all my settings were reset   2. I COULDNT EVEN EXIT OUT OF THE SETTINGS SCREEN!!!!  I had to exit WoT by clicking the red exit button on the top right corner. PLZ FIX WG!!


Special_R_S #4 Posted 05 July 2017 - 01:58 PM

    Private

  • Member
  • 16283 battles
  • 1
  • [KMK] KMK
  • Member since:
    08-01-2014
I have found a serious bug regarding "Settings".
I can not close it even if I open "Setting" with a battle or garage.
I can not close "Setting" even if I operate the "OK" button, "Cancel" button, "Esc" key, "Enter" key etc.


mrnewy #5 Posted 10 July 2017 - 08:08 AM

    Private

  • Member
  • 9584 battles
  • 3
  • Member since:
    08-18-2013

When I swap from windowed to Fullscreen, I can't quit out of settings and I have to quit me entire client and restart it

Thanks







1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users