Jump to content

some error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

bl_zhi #1 Posted 13 February 2018 - 06:18 PM


  • Member
  • 35 battles
  • 1
  • Member since:
all tanks look like this 3ABLXA%PX(4~2VK$5N.png

sfteam6 #2 Posted 24 February 2018 - 09:02 PM


  • Beta-Tester
  • 20130 battles
  • 12
  • Member since:

i, also experience the same error twice, for me it happen during the countdown before the battle starts.


"We want to be in a situation under maximum pressure, maximum intensity, and maximum danger. When it's shared with others, it provides a bond which is stronger than any tie that can exist."- SEAL Team Six Officer

OutCom #3 Posted 24 February 2018 - 09:06 PM

    Own all the accounts

  • Member
  • 22275 battles
  • 439
  • Member since:
Er that's probably something to do with either your GPU being unable to handle loading in the high poly tanks or something else... Usually that would only happen in the first few seconds of the first battle if you don't have a powerful enough GPU and you load excessive graphics... at least that was what happened to me. Turning down graphical settings may alleviate the load? But other than that, contact support

[Insert Redacted signature]

My accounts: er.... half of kac?

2MoE tanks: idfk, ask the others in kac who probably have a better idea than me

3MoE tanks: I'm a poor boi and 3 marking is actual soul destroying

Also tagged with error

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users