Jump to content


aku perlu bantuan dari awak


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

shafiqg2 #1 Posted 10 April 2018 - 10:00 AM

    Private

  • Member
  • 18097 battles
  • 5
  • Member since:
    10-20-2012

mohon bantuan dri anda semua..sya ada masalah ttg teknikal berkenaan sistem yg baru di upgrade ke 1.0 ..ada sesiapa yg boleh bantu...massalah sya begini ...selepas sya key in gmail dan password..mcm biasa tgh proses..tetiba dia HANG...sampai bila2..terpaksa di OFF pc dan mula semua ..malang nya tiada apa yg berlaku..smaa juga macam tadi..so jika ada sesiapa yg sudi membantu mahon PM saya di no ni..0178778917 maaf size video nya besar la pulak...tpi gmbr tu menunjukan tertulis NOT RESPONDING...


Post Dipindah di seksi yang pantas 
~Ephys


 

Attached Files

  • Attached File   woow.JPG   17.34K

Edited by Ephys, 10 April 2018 - 07:44 PM.


simonyee04 #2 Posted 12 April 2018 - 02:04 PM

    Corporal

  • Member
  • 14221 battles
  • 47
  • [KEDAH] KEDAH
  • Member since:
    06-22-2013

Hi,

Try install balik.

Atau pun download latest graphics card driver.

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users