Jump to content


crashing to desktop 1.0.0.3


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

Rogue_Assassins #1 Posted 16 April 2018 - 10:55 AM

    Private

  • Member
  • 9047 battles
  • 0
  • [GUARD] GUARD
  • Member since:
    11-05-2016
world of tanks crashing in battle Asia

Edited by DoomMarineGaming, 16 April 2018 - 10:55 AM.


skintsaint #2 Posted 17 April 2018 - 08:25 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012

Mine crashes every 3 rounds or so, very frustrating.

 

I am playing windowed so will try full screen tonight and see if that effects anything.



skintsaint #3 Posted 18 April 2018 - 12:54 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012
Literally every other game at the moment, even sometimes midgame it keeps crashing. reinstalled client twice. [edited] unreal. Play med graphics which pc can handle like a piece of piss.

skintsaint #4 Posted 18 April 2018 - 01:25 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012
twice more since last post. will reinstall again for third time lucky, can play eve online with 3 clients full graphics but can't handle WoT on med :/

bjsss #5 Posted 18 April 2018 - 10:21 AM

    Private

  • Member
  • 16272 battles
  • 7
  • Member since:
    12-08-2012
Having the same issue here. Have reinstalled twice and it still does it. I play Wows and don`t have this problem. Any help would be appreciated.

skintsaint #6 Posted 18 April 2018 - 05:26 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012
Game 2 with new client installed. CTD midgame. No error message. Just closes :/

skintsaint #7 Posted 18 April 2018 - 06:32 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012
7 games and dc in game.

skintsaint #8 Posted 18 April 2018 - 06:46 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012
2 games midgame CTD.

DuggieNZ #9 Posted 18 April 2018 - 08:14 PM

    Private

  • Member
  • 13603 battles
  • 8
  • [K-I-A] K-I-A
  • Member since:
    07-26-2017

having the same issues here, tried in safe mode, same thing happening

 



wasaabi #10 Posted 18 April 2018 - 09:13 PM

    This Dude Abides

  • Senior Moderator
  • 20560 battles
  • 6,153
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    07-15-2012
if you are getting CTD then you need to take it up with Customer Support.

The Dude abides.

 
Spoiler

 


skintsaint #11 Posted 19 April 2018 - 09:17 PM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012
Reading after round stats while in game, not clicking anything... CTD. 

JOC469 #12 Posted 19 April 2018 - 09:23 PM

    Carried by [KELLY]

  • Council of Armored Forces
  • 66046 battles
  • 5,418
  • [PYRO] PYRO
  • Member since:
    06-03-2012
Post your python.log

 

View PostSir_British, on 11 February 2016 - 11:24 PM, said:

joc469, the great purporter of  'name-changer' and 'clan-leaver' all hail the JOC469!


skintsaint #13 Posted 20 April 2018 - 09:29 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012
I'm reading it could be due to SLI issues, will try something tonight when I get home and see if that works.

Erushima #14 Posted 20 April 2018 - 12:50 PM

    Corporal

  • Member
  • 15245 battles
  • 38
  • Member since:
    04-03-2013
Having same problem, used safe mode and went to minimum graphic settings and I still get game crash.

skintsaint #15 Posted 21 April 2018 - 02:49 AM

    First lieutenant

  • Beta-Tester
  • 13105 battles
  • 963
  • [CALM] CALM
  • Member since:
    09-21-2012

OK found issue,

 

NVIDEA was setup to use Auto Gfx card on WoT. Basically it was switching to the onboard graphics which couldnt run the game. Now its set only to my main gfx card and no more problems since.

 


Edited by skintsaint, 21 April 2018 - 02:49 AM.


wasaabi #16 Posted 21 April 2018 - 07:17 AM

    This Dude Abides

  • Senior Moderator
  • 20560 battles
  • 6,153
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    07-15-2012
Thanks for sharing that skintsaint

The Dude abides.

 
Spoiler

 


AOC27 #17 Posted 09 May 2018 - 11:54 AM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 14724 battles
  • 11
  • [RE3EL] RE3EL
  • Member since:
    09-16-2012

Hello mine also crashes but ive found out only when i use the Jagtiger pak 8.8 tier 8 prem tank. Some of the tanks just load normally and i don't know why. 

 

My pc specs:

AMD A4-5300 APU with Radeon Hd Graphics (3.40GHz)

4Gb ram

64 bit OS

 

[EDIT]

all the graphic settings are at its lowestshot_333.jpgshot_379.jpg

 


Edited by AOC27, 09 May 2018 - 11:56 AM.


wasaabi #18 Posted 09 May 2018 - 12:21 PM

    This Dude Abides

  • Senior Moderator
  • 20560 battles
  • 6,153
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    07-15-2012

View PostAOC27, on 09 May 2018 - 01:54 PM, said:

Hello mine also crashes but ive found out only when i use the Jagtiger pak 8.8 tier 8 prem tank. Some of the tanks just load normally and i don't know why. 

 

My pc specs:

AMD A4-5300 APU with Radeon Hd Graphics (3.40GHz)

4Gb ram

64 bit OS

 

[EDIT]

all the graphic settings are at its lowestshot_333.jpgshot_379.jpg

 

 

Have you contacted Customer Support and if not, why not?

The Dude abides.

 
Spoiler

 


AOC27 #19 Posted 09 May 2018 - 12:43 PM

    Corporal

  • Beta-Tester
  • 14724 battles
  • 11
  • [RE3EL] RE3EL
  • Member since:
    09-16-2012

View Postwasaabi, on 09 May 2018 - 12:21 PM, said:

 

Have you contacted Customer Support and if not, why not?

 

thanks. i just thought the answer could be found in the forums first

McDeath77 #20 Posted 10 May 2018 - 11:16 AM

    Private

  • Member
  • 21285 battles
  • 0
  • [LEGVI] LEGVI
  • Member since:
    11-04-2017

View Postskintsaint, on 21 April 2018 - 04:49 AM, said:

OK found issue,

 

NVIDEA was setup to use Auto Gfx card on WoT. Basically it was switching to the onboard graphics which couldnt run the game. Now its set only to my main gfx card and no more problems since.

 

 

Cheers was having the same random CTD issue




5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users