Jump to content


Abou the server


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Rahulrocks_97 #1 Posted 07 July 2018 - 01:11 PM

    Private

  • Member
  • 8226 battles
  • 9
  • [UAR-S] UAR-S
  • Member since:
    09-30-2017
Is it possible to switch server other than the servers which u can get into while loading into the game. Like switching from Asian to NA or EU servers??

Ephys #2 Posted 07 July 2018 - 01:18 PM

    Sergeant

  • Forum Moderator
  • 24648 battles
  • 237
  • [ENV] ENV
  • Member since:
    12-31-2012
you can only switch from Singapure server to Australian peripheral Server 

but you can't change to NA / EU server. 

Thanks! 

Blazzingtank #3 Posted 07 July 2018 - 01:18 PM

    Corporal

  • Member
  • 10789 battles
  • 30
  • [-NZS-] -NZS-
  • Member since:
    07-04-2016

No transfers to other servers currently, so your only way on playing other servers is to start a new account.

 

EDIT:Oops, Ephys post just appeared after I post this. My apologies for answering the second time. 


Edited by Blazzingtank, 07 July 2018 - 01:20 PM.

 


Rahulrocks_97 #4 Posted 07 July 2018 - 02:35 PM

    Private

  • Member
  • 8226 battles
  • 9
  • [UAR-S] UAR-S
  • Member since:
    09-30-2017

Thank you :)

 



womba #5 Posted 20 July 2018 - 09:28 PM

    Corporal

  • Member
  • 27917 battles
  • 19
  • [NFB] NFB
  • Member since:
    05-19-2013
Actually it is not the Singapore server but Hong Kong. Move the server closer to the well known cheating countries. Great Move

cdcrezowan #6 Posted 23 July 2018 - 11:27 AM

    Private

  • Member
  • 8834 battles
  • 1
  • [1971] 1971
  • Member since:
    11-14-2015
....But Hong Kong has higher ping and very long latency than Singapore. difficult to play ...

Conan #7 Posted 23 July 2018 - 05:30 PM

    Member and President of the Buff Arty Society

  • Administrator
  • 9646 battles
  • 2,372
  • [WG] WG
  • Member since:
    03-07-2012

Hello,

 

You might find this useful:

Experiencing connectivity issues? Read this first


You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain. Guess which one I am. 


Please read the WOT Game and Forum rules: Game Rules - Forum Rules - EULA - TOS
For help and assistance try out our Wiki or contact Support
Dont for
get to also visit us on Facebook and Twitter !


IMC_Jimmy #8 Posted 24 July 2018 - 10:50 AM

    Hold my beer, I've got this!

  • Member
  • 18779 battles
  • 554
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    02-28-2013

View PostConan, on 23 July 2018 - 07:00 PM, said:

Hello,

 

 

Frank Walker National Tiles, have we got a deal for u..... sorry had to


www.twitch.tv/imc_jimmy tonking at it's most sillyest #Tier 4 Clan Wars Plz

Profanisaurus #9 Posted 24 July 2018 - 10:57 AM

    le sigh

  • Member
  • 2014 battles
  • 4,186
  • [PBFG] PBFG
  • Member since:
    02-19-2013


Remi_Devil #10 Posted 25 July 2018 - 10:26 PM

    Corporal

  • Member
  • 11126 battles
  • 10
  • [-KMK-] -KMK-
  • Member since:
    01-04-2016
In the past versions there used to be a third-party plugin offering this feature but I'm not sure if it still exists. BTW if you switch between these regions like from SEA to EU, you have to research your tech tree again.

The_average_tanker #11 Posted 26 July 2018 - 11:20 AM

    Wallet warrior extraordinaire!

  • Member
  • 10911 battles
  • 409
  • [F-S-A] F-S-A
  • Member since:
    06-18-2016

View PostRemi_Devil, on 25 July 2018 - 07:56 PM, said:

In the past versions there used to be a third-party plugin offering this feature but I'm not sure if it still exists. BTW if you switch between these regions like from SEA to EU, you have to research your tech tree again.

 

There is no switching between regions. you have to start a fresh account. and grind everything out again.

 

 

 

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users