Jump to content


Australian server lag?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Underhook #1 Posted 20 December 2018 - 01:59 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 30944 battles
  • 618
  • [TOG1R] TOG1R
  • Member since:
    07-13-2013

Hi Tankers,

I have been getting a lot of lag on the Aussie server lately.  I thought it was my ISP but I getting good test figures.  Anybody else having issues or is it just me?



Underhook

Tank reviews  https://www.youtube.com/user/Reginaldesq


Bitter_Night #2 Posted 20 December 2018 - 02:56 PM

    Corporal

  • Member
  • 9429 battles
  • 84
  • [YETI] YETI
  • Member since:
    07-05-2014
High ping or packet loss? 

Iv ben getting high packet loss over the last day, im with optus

TheBudgiesmuggler #3 Posted 20 December 2018 - 09:06 PM

    Staff sergeant

  • Member
  • 28598 battles
  • 332
  • [PXR] PXR
  • Member since:
    03-18-2013
Last two nights I've had awesome ping and fps and for a about an 40 mins the game freezes and kicks me several times with "interruption to the server" usually happens after 22:30pm last night I gave and went played one of my other online games with zero issues.

Underhook #4 Posted 21 December 2018 - 08:43 AM

    First lieutenant

  • Member
  • 30944 battles
  • 618
  • [TOG1R] TOG1R
  • Member since:
    07-13-2013

View PostBitter_Night, on 20 December 2018 - 04:56 PM, said:

High ping or packet loss? 

Iv ben getting high packet loss over the last day, im with optus

 

I'm with telstra.  The ping, upload and download were all ok but my gun was jumping around and I would lose steering etc.


Underhook

Tank reviews  https://www.youtube.com/user/Reginaldesq


snowyjim #5 Posted 21 December 2018 - 01:47 PM

    Private

  • Member
  • 34814 battles
  • 5
  • [-NZS-] -NZS-
  • Member since:
    03-05-2013
I'm with Optus - good ping (40-60ms) but red light all throughout the game.  Updated display drivers, still not better.

saltDog #6 Posted 23 December 2018 - 10:25 AM

    Private

  • Member
  • 11143 battles
  • 1
  • [FOC] FOC
  • Member since:
    12-03-2014
Is it just me or are all asia servers down for last 18hrs?

Dieselnuts #7 Posted 24 December 2018 - 02:51 PM

    Sergeant

  • Member
  • 13829 battles
  • 207
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    12-16-2015
I've been getting packet loss all afternoon. Ping has been fine.

Smithy69 #8 Posted 25 December 2018 - 04:16 PM

    Corporal

  • Member
  • 20436 battles
  • 10
  • [HMNZ] HMNZ
  • Member since:
    01-16-2016
Im have the same issue but Im also losing sound as well. Anyone else?

EdArmour #9 Posted 26 December 2018 - 10:30 PM

    Corporal

  • Member
  • 38047 battles
  • 74
  • Member since:
    04-12-2014

There has been a lot of packet loss lately on AUS server for me (Perth).  Ping is good though.

 

Re the sound thing, I find it happens when I've left the game running for a while, a quick game restart seems to get rid of that.



Underhook #10 Posted 12 January 2019 - 03:40 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 30944 battles
  • 618
  • [TOG1R] TOG1R
  • Member since:
    07-13-2013
Lots of rubber banding today.  Ping is fine and my ISP checks out fine


Underhook

Tank reviews  https://www.youtube.com/user/Reginaldesq





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users