Jump to content


Wargaming Game Center is not installing WOT

WGgamecenter

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Dragonere #1 Posted 25 January 2019 - 04:06 PM

    Corporal

  • Member
  • 4432 battles
  • 11
  • [GIFO] GIFO
  • Member since:
    01-01-2017

I got a new gaming rig (I used to have an AMD Athlon III and GT 430)

And I'm trying to reinstall WOT, my issue lies with the GAME CENTER not working...

I downloaded it and left my PC on for 2 days and it went from 1% to 5% (Its 20 something Gb's)

But before I installed WOT I installed another game off steam which was 70 something Gb's and it took 2 days

(I'm using the same connection I also checked if something was up with the connection itself and no the connection was fine). 

 

Could someone please help me? I couldn't find help anywhere else on Google, Thanks in advance!

 

 

 



teysanook #2 Posted 26 January 2019 - 01:29 AM

    Major

  • Senior Moderator
  • 31981 battles
  • 3,133
  • [T1RKX] T1RKX
  • Member since:
    03-09-2012
Do you have the screenshot of your issue?

 

ประสบปัญหาเกี่ยวกับตัวเกม หรือต้องการติดต่อกับทางทีมงานอย่างนั้นหรือ ภาษาไทยก็มีให้บริการนะ เข้าไปดูได้ที่ ช่องทางติดต่อทีมงานเมื่อพบปัญหาผ่านทางศูนย์บริการลูกค้าและ Discord ทางการ

หากมีปัญหาการเชื่อมต่อ ไม่ว่าจะถูกตัดออกจากเซิร์ฟเวอร์ แล็ก หรือกระตุก ขอให้ดูที่ ประสบปัญหาการเชื่อมต่ออยู่หรือ มาอ่านกระทู้นี้ก่อน

กำหนดเวลาปิดดูแลบำรุงประจำสัปดาห์ของ World of Tanks ภูมิภาคเอเชีย ดูได้ที่ กำหนดเวลาการปิดบำรุงดูแลเซิร์ฟเวอร์ประจำสัปดาห์

 

เข้าร่วมพูดคุยกับทีมงานหรือผู้เล่นไทยได้ที่ Discord ทางการของ World of Tanks APAC ช่อง 'ภาษาไทย' หรือได้ที่่ช่องสนทนาภายในตัวเกม WoTTH

 

หากพบการกระทำผิดกฎเกม อย่าลังเลที่จะส่งแจ้งมาได้ทางข้อความส่วนตัว (Private Message)

 

ทีมงานผู้ดูแลกระดานสนทนาภาษาไทย

teysanook - Senior moderator

_Shimada_Arisu_ - Moderator

Causider - Moderator

Yoriya - Moderator

 

อย่าลังเลที่จะติดต่อพวกเขาหากคุณกำลังประสบกับปัญหา หรือต้องการความช่วยเหลือในด้านใดก็ตาม :honoring:


Dragonere #3 Posted 27 January 2019 - 12:46 AM

    Corporal

  • Member
  • 4432 battles
  • 11
  • [GIFO] GIFO
  • Member since:
    01-01-2017

View Postteysanook, on 26 January 2019 - 01:29 AM, said:

Do you have the screenshot of your issue?

 

 

I'm testing if it'll do the same thing on a faster connection

Maybe WGC doesn't like my old sh*tty connection downloading their "NEW and AMAZING" code :teethhappy:

 

I'll send the screenshots tomorrow, I still need to see what this connection does.

 


Edited by Dragonere, 27 January 2019 - 12:57 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users