Jump to content


Transferring Crew


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Sp4rtacus_1 #1 Posted 16 May 2019 - 08:10 AM

    Corporal

  • Member
  • 3398 battles
  • 85
  • Member since:
    06-15-2017

HI.

 

I can transfer Crew from the M3 to M4 , but is their a downfall to doing so . I have crew 100% trained plus a perk say 60% trained on M3 say " Loader " i transfer to M4 in place of the M4 loader but does the M3 loader perform the task as good or the same as in the M3 or is their a downfall ?

 

Also can i continue the M3 missions on the M4 (it seems so) so i can finally sell the M3 piece of junk ?

Thankyou.


Edited by Sp4rtacus_1, 16 May 2019 - 08:11 AM.


Ezz #2 Posted 16 May 2019 - 08:14 AM

    How many flipping posts do I need to get past Major?

  • Beta-Tester
  • 67426 battles
  • 35,828
  • [PBKAC] PBKAC
  • Member since:
    07-17-2012
You lose a bit of %ge on your primary skill (ie not camo / repairs etc.) depending on if you retrain by gold (no loss), credits (10% or more if from another class), free (heaps - try to avoid this one).

Who the [edited] are you? Get Spoofed! "wouldn't be a proper WG balance change if they didn't [edited] something up after all "

>9000 cynicism brought to you by P2W, RIP Balance and the Cartoon Connection

Currently moderating your English speaking community : AALGMadibaCenturion_NZ, Elite911, Moonbase Patrol Copter 7

R. Pubbie: "why are all PBKAC players so rude, arrogant and nasty? and why do Mods favor them?"


Sp4rtacus_1 #3 Posted 16 May 2019 - 10:15 AM

    Corporal

  • Member
  • 3398 battles
  • 85
  • Member since:
    06-15-2017

View PostEzz, on 16 May 2019 - 09:44 AM, said:

You lose a bit of %ge on your primary skill (ie not camo / repairs etc.) depending on if you retrain by gold (no loss), credits (10% or more if from another class), free (heaps - try to avoid this one).

 

Didnt train the M4 gold in tank academy , only the 75% with credits , i intend selling the M3 but its crew are trained (some of them to 100-110%) so isnt it beneficial to use the M3 radio operator trained to 100% on the M4 and send the M4 to barracks ? Think 2 of the M3 crew have perks , that can transfer over to ?

Just wondered what the downside would be ? 



samibsal #4 Posted 20 May 2019 - 03:38 PM

    Corporal

  • Member
  • 12366 battles
  • 74
  • [PAK] PAK
  • Member since:
    07-06-2017
if your m4 crew isnt 100% then tranfer m3 crew to m4 and sell m3.
for crew transfer remember this unvirsal guide.

transfer in same class
10% loss in basic skill when retrained with silver and no loss when retrained with gold.

transfer in other class
20% loss in basic skill when retrained with silver and no loss when retrained with gold

if crew has perks then you can reset them to compansate basic training.

hope it helps

Edited by samibsal, 20 May 2019 - 03:40 PM.


Sp4rtacus_1 #5 Posted 20 May 2019 - 04:44 PM

    Corporal

  • Member
  • 3398 battles
  • 85
  • Member since:
    06-15-2017

View Postsamibsal, on 20 May 2019 - 05:08 PM, said:

if your m4 crew isnt 100% then tranfer m3 crew to m4 and sell m3.
for crew transfer remember this unvirsal guide.

transfer in same class
10% loss in basic skill when retrained with silver and no loss when retrained with gold.

transfer in other class
20% loss in basic skill when retrained with silver and no loss when retrained with gold

if crew has perks then you can reset them to compansate basic training.

hope it helps

 

Thankyou that did help

samibsal #6 Posted 20 May 2019 - 05:32 PM

    Corporal

  • Member
  • 12366 battles
  • 74
  • [PAK] PAK
  • Member since:
    07-06-2017
mention not




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users