Jump to content


How can I view replays on Mac OS?

#MacOS

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

B4050N #1 Posted 11 January 2020 - 02:58 PM

    Private

  • Member
  • 9133 battles
  • 2
  • Member since:
    11-28-2013
Hi everyone,
I just have a question that How can I view replays on Mac OS?
On Windows, everything is simple when I just drag replay file over desktop icon.
But on MacOS, I search on internet but can't find any instrutions about it.
 

jumphonner #2 Posted 16 January 2020 - 01:14 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 62508 battles
  • 831
  • [-1AR-] -1AR-
  • Member since:
    10-10-2012

Dont own a Mac but I'd thought it should just work the same way as in windows.

 

Do you have WoT installed on the Mac?


Purveyor of Misinformation, Infamous BOT, Seal Clubber, Stat Padder and Skrublord. Mates of the Corrupt and The Sage of Asia ™.

2 MoE: 212A, M53/M55, Eagle 7, SU100, KV220-2, KV1, Churchill III, Matilda IV, SU85i, T14, Ram II, M4A2E4, T67, Excelsior

Occasionally seen on StewieJP TV. #getonboard

https://www.twitch.tv/jumphonner


B4050N #3 Posted 17 January 2020 - 10:40 PM

    Private

  • Member
  • 9133 battles
  • 2
  • Member since:
    11-28-2013

Yes,
I installed WoT. I can play and see .wotreplay files, but can't playback them.

I have kept WoT installer. However, can I use the installer to playback?


Edited by B4050N, 17 January 2020 - 10:44 PM.


grassnorio #4 Posted 23 May 2020 - 05:58 PM

    Corporal

  • Member
  • 19535 battles
  • 18
  • Member since:
    11-01-2014

#Me too

 

 


wasaabi #5 Posted 23 May 2020 - 06:11 PM

    This Dude Abides

  • Senior Moderator
  • 23126 battles
  • 6,952
  • [FIDDY] FIDDY
  • Member since:
    07-15-2012

From the NA forums at http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/615055-replays-currently-not-working/page__pid__12505506#entry12505506

 

"

Yes but it is not for the faint of heart.

 

You can play replays but it involves copying the replay to the Application Support folder, Going to Terminal and running from there via command line.

 

Per Codeweavers:

 

- put your replay into win64 dir
- change active directory to win64
- Run client as: /Applications/Wargaming.net\ Game\ Center.app/Contents/SharedSupport/wargaminggamecenter/bin/wine WorldOfTanks.exe <name of replay>"


 

 

 

 

 

 WoT ANZ Community Contributor http://www.youtube.com/c/BadTanking





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users