Jump to content


USSR-LT Tech Tree

LT tech tree Bug Blueprints bug ussr ussrLT Universalblueprints

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

MrMoray #1 Posted 21 May 2020 - 09:41 PM

    Private

  • Member
  • 27860 battles
  • 4
  • [HINDU] HINDU
  • Member since:
    12-12-2015

Hello,

I created ticket with full details that USSR LT tree have issue.All blueprints arranged already,still I create maximum to open the tank but both Blueprints used 5 times and deducted too but tank doesn't open.On that basis I asked help to wot support team and they forwarding me link about game update

 

With regards to the current changes in the in-game tech tree please do take note that we just released the game update 1.9. For more information please visit our official website: https://worldoftanks.asia/en/news/general-news/tech-trees-update/ "

 

But my question not about tech tree update- my question is about -I already spent and spending blueprints to open the tank and it showing error.So how to solve that error and how will I get back spent blueprints ?

Can somebody help me to explain this to staff please.

 

01. https://imgur.com/PTiEnKD

02. https://imgur.com/eKfnOtU

03. https://imgur.com/sF93hUJ



WarMongeringFishMonger #2 Posted 21 May 2020 - 09:53 PM

    Winner Winner chicken Lover

  • Member
  • 31049 battles
  • 221
  • [FUNI] FUNI
  • Member since:
    01-19-2014
When did you unlock the tank? Before the update or after?

Edited by WarMongeringFishMonger, 21 May 2020 - 09:54 PM.


MrMoray #3 Posted 22 May 2020 - 03:15 AM

    Private

  • Member
  • 27860 battles
  • 4
  • [HINDU] HINDU
  • Member since:
    12-12-2015
last day 

MrMoray #4 Posted 22 May 2020 - 10:21 PM

    Private

  • Member
  • 27860 battles
  • 4
  • [HINDU] HINDU
  • Member since:
    12-12-2015

View PostWarMongeringFishMonger, on 21 May 2020 - 06:53 PM, said:

When did you unlock the tank? Before the update or after?

I unlocked with gold and now they ans that "after you tried to create additional blueprints for A-20, you spend 36 Universal and 12 National blueprints for MT-25. " - 

cant they see error ? 



MrMoray #5 Posted 22 May 2020 - 10:38 PM

    Private

  • Member
  • 27860 battles
  • 4
  • [HINDU] HINDU
  • Member since:
    12-12-2015

https://imgur.com/A28WnWw

 

Are they serious ? Already submitted all evidences still they saying.

 

Thank you for coming back to us.
With this bug you didn't lose the blueprints - after you tried to create additional blueprints for A-20, you spend 36 Universal and 12 National blueprints for MT-25.
If you have more questions, please feel free to contact us again.
Good luck on the battlefield!

 

After 5 fail,I've unlocked it by using gold and now they saying this .. are they seriously replying from wargaming or from other game server ?

Any leader can help here ? 

 

Use of red text reserved for moderation.  Text colour changed, user warned.

 

~Wasaabi


Edited by MrMoray, 23 May 2020 - 08:59 AM.


WarMongeringFishMonger #6 Posted 22 May 2020 - 11:14 PM

    Winner Winner chicken Lover

  • Member
  • 31049 battles
  • 221
  • [FUNI] FUNI
  • Member since:
    01-19-2014

View PostMrMoray, on 22 May 2020 - 03:15 AM, said:

last day 


what is last day. Is it before or after 1.9.



MrMoray #7 Posted 23 May 2020 - 09:08 AM

    Private

  • Member
  • 27860 battles
  • 4
  • [HINDU] HINDU
  • Member since:
    12-12-2015

https://imgur.com/A28WnWw

 

Are they serious ? Already submitted all evidences still they saying.

 

Thank you for coming back to us.
With this bug you didn't lose the blueprints - after you tried to create additional blueprints for A-20, you spend 36 Universal and 12 National blueprints for MT-25.
If you have more questions, please feel free to contact us again.
Good luck on the battlefield!

 

After 5 fail,I've unlocked it by using gold and now they saying this ..

It is after update.Any leader can help here ? 

 

Duplicate thread.  Threads merged, user warned.

 

~Wasaabi



MrMoray #8 Posted 23 May 2020 - 09:10 AM

    Private

  • Member
  • 27860 battles
  • 4
  • [HINDU] HINDU
  • Member since:
    12-12-2015

Old post 

 

Hello,

I created ticket with full details that USSR LT tree have issue.All blueprints arranged already,still I create maximum to open the tank but both Blueprints used 5 times and deducted too but tank doesn't open.On that basis I asked help to wot support team and they forwarding me link about game update

 

With regards to the current changes in the in-game tech tree please do take note that we just released the game update 1.9. For more information please visit our official website: https://worldoftanks.asia/en/news/general-news/tech-trees-update/ "

 

But my question not about tech tree update- my question is about -I already spent and spending blueprints to open the tank and it showing error.So how to solve that error and how will I get back spent blueprints ?

Can somebody help me to explain this to staff please.

 

01. https://imgur.com/PTiEnKD

02. https://imgur.com/eKfnOtU

03. https://imgur.com/sF93hUJ



Straftater2013 #9 Posted 24 May 2020 - 08:04 AM

    Corporal

  • Member
  • 19236 battles
  • 93
  • Member since:
    08-18-2013
what with the reposting of the orginal post here at #8 :amazed:

Defeat is not the worst of failures, not to have tried is the true failure.

-George E Woodberry-

 

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.
— Winston Churchill





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users