Jump to content


Stuck on Loading Interface while in game.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

paulstephen214 #1 Posted 23 June 2020 - 04:15 AM

    Private

  • Member
  • 5882 battles
  • 0
  • [TKRI2] TKRI2
  • Member since:
    12-18-2012

Hi guys,

 

Has anyone here experienced this situation before? I got into a battle and was initially stuck on the loading screen before a battle. Then I got disconnected from the server. After reconnecting to the server I was immediately brought into the battle but with one major problem. The screen was stuck with the loading interface icon in the middle but the interface was already loaded. I could move my mouse around and shoot but I couldn't move my tank nor could I type in the chat. I am posting a screenshot below for reference. After the game I was sent to the garage but the loading interfaces icon was still there.

 

shot_002.jpg

 



TwYee2023 #2 Posted 24 July 2020 - 11:18 PM

    Corporal

  • Member
  • 7774 battles
  • 28
  • [EQRG] EQRG
  • Member since:
    03-09-2013
Hi, I am having the same issue here. This is a serious problem, as you are unable to play the game normally at all. This needs to get fixed.

Panzer Vor!
{When Ponies Fly}


wasaabi #3 Posted 25 July 2020 - 06:46 AM

    This Dude Abides

  • Senior Moderator
  • 22914 battles
  • 6,860
  • [KINGS] KINGS
  • Member since:
    07-15-2012

View PostTwYee2023, on 25 July 2020 - 01:18 AM, said:

Hi, I am having the same issue here. This is a serious problem, as you are unable to play the game normally at all. This needs to get fixed.


https://asia.wargaming.net/support/


                  

steeve_old #4 Posted 25 July 2020 - 01:58 PM

    Corporal

  • Member
  • 40552 battles
  • 26
  • Member since:
    11-27-2015

yeah just happend to me to i can here arty firing but get no response from keyboard and rebooting pc din not help

a little update after the battle ended restarted game all seems well


Edited by steeve_old, 25 July 2020 - 02:20 PM.


Meverick #5 Posted 31 July 2020 - 12:20 PM

    First lieutenant

  • Member
  • 61199 battles
  • 876
  • Member since:
    06-10-2013

View Postpaulstephen214, on 23 June 2020 - 01:15 AM, said:

Hi guys,

 

Has anyone here experienced this situation before? I got into a battle and was initially stuck on the loading screen before a battle. Then I got disconnected from the server. After reconnecting to the server I was immediately brought into the battle but with one major problem. The screen was stuck with the loading interface icon in the middle but the interface was already loaded. I could move my mouse around and shoot but I couldn't move my tank nor could I type in the chat. I am posting a screenshot below for reference. After the game I was sent to the garage but the loading interfaces icon was still there.

 

shot_002.jpg

 

 

When you restart the game, play in safe for the battle. 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users